Care este legătura Oanei Sîrbu cu bucătăria? „O singură dată am făcut sarmale și au ieșit foarte bune”

Share

Oana Sîrbu recunoaște fără nicio reținere faptul că nu este deloc atrasă de bucătărie. Vedeta are o carieră de succes și afirmă faptul că nu are prea mult timp să gătească.

Care este legătura Oanei Sîrbu cu bucătăria O singură dată am făcut sarmale și au ieșit foarte bune

”Nu sunt o iubitoare de bucătărie. Fac și eu ce pot. O singură dată am făcut sarmale, și au ieșit foarte bune. La noi, de sărbători, se gătește în familie, și se gătește mult și bine. Astfel că, mâncarea din noaptea respectivă îmi ajunge pentru foarte multe zile și după. Sunt persoane făcute să gătească. E o chestiune de genă, de atenție, de puțin echilibru, de un pic de noroc, de cum te cultivi. Am făcut toată viața sport. Important e să nu fac excese, să mănânci atent. Îmi plac dulciurile, mănânc halva cu ciocolată, pește gras, consum ulei de măsline, lucruri care să ne aducă ce ne lipsește dacă nu e soare. În schimb, nu mănânc făinoase albe, mâncare gătită și nu prea nici carne. Pâine consum, dar pâine naturală, românească, făcută din făină integrală, pe care o cam caut”, a povestit Oana Sîrbu…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente