Cătălin Botezatu s-a îndrăgostit de Adriana. Când s-a întâmplat asta?

345

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cuceritori bărbaţi din România.

Cătălin Botezatu s-a îndrăgostit de Adriana. Când s-a întâmplat asta

Cătălin Botezatu a reuşit performanţa să nu se căsătorească niciodată până la vârsta de 50 de ani. Chiar dacă pare că trăieşte doar pentru a oferi iubire şi a face lumea mai frumoasă, designerul nu a întâlnit încă femeia care să-l facă să-i ofere numele său.

Cătălin Botezatu s-a îndrăgostit de Adriana. Când s-a întâmplat asta1

Cătălin Botezatu a povestit despre prima fată care i-a furat inima. Numele ei este Adriana şi se întâmpla în prima zi de şcoală. Se pare că designerul s-a născut pentru a fi veşnic îndrăgostit. Acesta povesteşte cu plăcere despre cea care acum este medic şi este la fel de frumoasă…

„A fost o zi groaznică. Glumesc. A fost o zi frumoasă, dar groaznică pentru părinţii mei, deoarece în prima zi de şcoală eu m-am îndrăgostit de o fetiţă frumoasă cu ochii albaştri şi blondă, pe nume Matica Adriana, care din nefericire pentru mine fusese repartizată la o altă clasă. Eu eram la A, iar ea era la C. Am făcut un scandal monstruos şi până când nu au mutat-o pe această fetiţă în clasă cu mine, nu am încetat să urlu. Această iubire s-a dovedit a fi mai târziu o iubirea grea, pentru că am devenit concurenţi. Ea era la fel de bună ca şi mine la învăţătură şi fiind cei mai buni din clasă, ne băteam aşa cap în cap, ca doi tăuraşi. Dar am iubit-o foarte tare. Acum Adriana este medic şi a rămas la fel de frumoasă şi mă bucur că m-am îndrăgostit din prima zi de şcoală de o femeie ca ea”, a declarat Cătălin Botezatu.