Ce cadou să-i faci iubitului

237

“Ce cadou să-i fac iubitului meu?” este marea întrebare a femeilor atunci când vor să-și surprindă partenerii. Este destul de greu să alegi cadoul perfect pentru un bărbat, darămite dacă acela este chiar iubitul tău. Unele femei cred că bărbații sunt comozi și lipsiți de inspirație atunci când fac un cadou, însă ei sunt mult mai deschiși și mai creativi în astfel de situații decât femeile. Pentru a ține pasul, îți propunem o listă inspirată de cadouri pentru iubit.

Ce-cadou-să-i-faci-iubitului

Listă de cadouri pentru iubit

  1. Gadgeturi pentru mașină
  • Navigația All-in-One universal este un gadget extrem de modern și complex întrucât include un sistem de navigație performant, player pentru redarea fișierelor audio și video și permite preluarea apelurilor telefonice. Mai mult decât atât, de fiecare dată când va intra în mașină își va aminti de tine. Atenție însă la caracteristicile acestuia și la performanța sa, nu am vrea să fie utilizat doar o singură dată sau deloc.
  • Cameră auto DVR este un gadget inovator și recomandat persoanelor care conduc mult și le place să înregistreze tot ceea ce se întâmplă în jurul lor sau să filmeze un traseu turistic deosebit. Design-ul său este special, de mici dimensiuni, se montează cu ușurință pe bordul mașinii înregistrând totul pe un card de memorie.
  1. Îndeamnă-l într-un mod subtil să se lase de fumat

În loc să-i cumperi o cutie de trabucuri cubaneze sau o narghilea, mai bine optezi pentru o alternativă sănătoasă și economică pe termen lung, precum țigara electronică.

  1. Sănătate și relaxare

Închiriază terenul de fotbal pentru el și câțiva prieteni de-ai săi, oferă-i o zi la spa sau într-o stațiune balneară și de agrement.

  1. Sport și bună dispoziție

Dacă este o fire sportivă, ține cont de pasiunile sale în acest sens și oferă-i ceva nou sau alimentează-i pasiunile vechi. Plătește-i un curs de inițiere în tenis de câmp sau un curs de pilotaj auto/avion și de ce nu, dacă iubește adrenalina, oferă-i un zbor cu parapanta.

  1. Hobby-uri

Acesta este un punct forte pentru tine în momentul în care trebuie să-i faci un cadou iubitului. Cadourile vor fi mereu bine primite, dacă descoperi că au o anumită necesitate materială pentru hobby-ul lui. Astfel, poate fi vorba de o carte, un aparat foto, un joc nou etc.

  1. Serviciu

Dacă ai un iubit dependent de serviciu, va trebui să-i cumperi ceva util pentru locul său de muncă. Poate un nou portofel, o valiză nouă pentru călătoriile de afaceri, un stilou de calitate sau un element de decor pentru birou.

  1. Tehnologie

Cadourile legate de tehnologie și inovație sunt pe placul tuturor bărbaților. Astăzi există o sumedenie de gadgeturi care variază în funcție de utilitate, brand, preț și specificații. Un telefon nou sau un smartwatch poate fi un cadou ideal.

  1. Vinuri și băuturi

Acesta este un capitol special pentru bărbați. Vorbim despre vinuri bune și băuturi favorite (whisky, coniac) pe care le putem oferi drept cadou. Deși nu ar trebui încurajat acest tabiet, totul depinde de iubit și viciile sale…

Pe lângă această listă, cadourile cele mai apreciate sunt cele care vin din suflet și sunt dăruite cu entuziasm.