Ce face Delia pentru a arăta așa de bine? „„Mănânc cașcaval gol…” Secretul l-a dezvăluit chiar vedeta!

173

Delia arată mereu bine, iar acest lucru se vede. Vedeta încearcă mereu să se mențină în formă și chiar a dezvăluit cum reușește asta. Se pare că artista nu se abține de la mâncare, însă face mult sport.

delia-a-dezvaluit-secretul-siluetei

În timpul unui live de pe Facebook, realizat în culisele show-ului „iUmor”, Delia a mărturisit că sportul este cel care o ajută să fie mereu în formă.

„Mănânc cașcaval gol. Dar alerg cinci kilometri. Alerg mult. Nu țin absolut niciun regim. O dată la două zile încerc să fac sport. Ieri am fost la alergat și am dat o tură de Herăstrău. Alerg cam 30 de minute. Mi-a spus cineva că asta înseamnă cam cinci kilometri. Știi că nu mai răcești dacă alergi pe afară? Sistemul imunitar se îmbunătățește. Și mă simt foarte bine bine”, a povestit Delia într-un live pe Facebook-ul lui Mihai Bendeac, în timp ce mușca dintr-o bucată de cașcaval…

Delia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din showbizul românesc. Vedeta este, în prezent, în juriul de la X Factor, dar și la show-ul de comedie iUmor.