Ce spune Gina Pistol despre o posibilă sarcină: „Nu, nu lucrez la un copil…”

196

În ultima vreme, se speculează din ce în ce mai des că între Gina Pistol și Smiley ar exista o relație, mai ales că cei doi sunt văzuți tot timpul împreună.

1478174335_picture1-e1478705068115

Deși niciunul dintre ei nu a confirmat știrea, Gina Pistol a declarat că are o relație, însă nu dorește să divulge cu cine. Vedeta este reticentă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă, atât ea, cât și Smiley refuzând să ofere detalii despre o posibilă relație dintre ei…

01-gina-_tifet_

Gina Pistol a vorbit în schimb, despre o posibilă sarcină și a povestit câteva lucruri interesante: „Nu-mi lipsește nimic. Am absolut tot ce-mi doresc. Am prieteni foarte buni care mă iubesc, am… familia mi-e OK. Nu-mi lipsește nimic! Cred că o așază Dumnezeu așa cum consideră el, când consideră el. Dacă n-a fost să fie până acum, sunt sigură ca n-a fost sa fie… Nu-s nebună să zic ca nu o să fac și eu un copil la un moment dat, dar cred ca le orânduiește El cum consideră. Nu, nu lucrez la un copil. Ce vrea Dumnezeu, când o fi să fie, când o vrea Dumnezeu să am un copil, să fie ce o vrea El”, a declarat Gina Pistol.

loading...
Articolul precedentBianca Drăgușanu, dezvăluiri din intimitatea sa
Articolul următorCoafuri 2017 par lung

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!