Ce tip de miere îţi face bine în funcţie de bolile pe care le ai

Share

Folosită de mii de ani, mierea este considerată un medicament natural valoros, aceste remdiu tratând afecțiunile cele mai diverse. Fiecare tip de miere are beneficiile ei și este bine să o alegem ținând cont de problemele de sănătate pe care le avem.

miere

Polifloră: fortifică organismul

Mierea polifloră are consistență lichidă, gust fructat extrem de plăcut și e un adevărat rezervor de săruri minerale. Este un excelent tonic și fortifiant al organismului.

De salcâm: recomandată și diabeticilor

Mierea de salcâm e bogată în fructoză și în oligoelemente (crom, cupru, iod, fier, zinc, fluor) și are un gust foarte plăcut. O folosești când ai probleme gastro-intestinale sau de digestie. Este recomandată și diabeticilor, pentru că are indice glicemic scăzut (32).

De rapiță: leac pentru osteoporoză

Are conținut mare de glucoză, de aceea se zaharisește ușor. Indicele glicemic mare o recomandă copiilor, persoanelor active și celor în convalescență. Conţine oligoelemente, mai ales calciu şi bor, de aceea e bună în cazurile de osteoporoză.

Află ce sortiment de miere îți face bine AICI


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news