Chiar dacă a renunțat la Antena 1, Geanina Ilieș nu va sta mult timp departe de sticlă! Află ce se întâmplă cu viața vedetei după demisie!

135

După demisia neașteptată de la Antena 1, Geanina Ilieș mărturisește că nu vrea să stea prea mult timp departe de sticlă. Vedeta nu mai vrea însă să lucreze în weekend, pentru a se ocupa mai mult de familia sa.

7b80c47e-1258-453a-899f-26175550e1b6

Geanina Ilieș și-a dat demisia de la Antena 1, după șase ani în care s-a aflat la pupitrul știrilor. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook, motivele invocate ținând de băiețelul vedetei, dar și de planurile personale pe care și le-a făcut.

„Eu am fost cea care a spus ‹‹stop››. Evident că iubitul, familia si copilul m-au susținut în totalitate. Știau ce semnifică pentru noi toți această schimbare. E o schimbare în bine și vreau să o fructific, să mă bucur de aceasta perioadă ‹‹liberă››”, a declarat Geanina pentru Libertatea.

„Nu mi-am propus să stau departe de micul ecran. Mi-am propus doar să nu mai lucrez în weekenduri. Orice ofertă va veni, o voi analiza foarte bine. Știrile reprezintă domeniul meu preferat, acolo unde simt responsabilitatea de a munci și a fi impecabilă în direct”, a mai adăugat jurnalista.

Pe lângă televiziune, Geanina dorește să-și mai deschidă un solar, altul decât cel pe care îl deține deja. „Studioul, pentru care am muncit în ultimii doi ani, s-a dovedit a fi un bussines de succes, pe care vreau să-l dezvolt în această perioadă. Intenția mea este să mai deschid un alt salon, într-o altă zonă a Capitalei”.

Sursa foto: one.ro