Connect-R, un bărbat împlinit

319

Deşi are doar doi anişori, fetiţa lui Connect-R, Maya, pare să fie un copil foarte talentat, călcându-le părinţilor săi pe urme, în ceea ce priveşte viaţa artistică. 

connectr

Se pare că Maya este foarte pasionată atât de dans, cât şi de muzică, făcându-i pe Misha şi pe Connect-R foarte fericiţi de evoluţia şi înclinările artistice ale acesteia.

De curând, micuţul îngeraş se pare că şi-a găsit instrumentul preferat, şi anume pianul, fiind surprinsă în timp ce încerca să cânte.
”Maya a început să cânte mult mai bine la pian… Însă, cel mai bine se descurcă după ce nu mai sunt cu camera pe ea, adică la finalul filmulețului. Ascultați! :)”, scrisese Connect-R lângă filmuleţul pe care îl postase cu micuţa Maya.

Connect-R (numele real: Ștefan Relu Mihalache), a intrat în lumea artistică la vârsta de 8 ani, ca şi dansator. Abia pe la 15 ani, una dintre pasiunile sale avea să devină muzica hip-hop. Prima sa piesă s-a numit „Observ”. În anul 2014, pe data de 25 ianuarie, soţia sa Misha aducea pe lume primul lor copil.

Deşi are doar doi anişori, micuţa Maya pare să fie o domnişorică foarte frumoasă şi elegantă.
În momentul de faţă, Connect-R se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, atât personal, cât şi profesional.

vedeteconnectsisotiaca17b87883-1396018395

61674095
Sursa photo: urban.ro; cugetliber.ro; stirileprotv.ro

loading...
Articolul precedentSanda Ladoşi, momente grele
Articolul următorHoroscop de weekend 11-13 Martie 2016

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!