Corina, “neprevăzut” de provocatoare în noul ei videoclip!

149

Dragostea nu ţine cont de barierele impuse de societate sau de prejudecăţi. Asta ne transmite Corina prin noua ei melodie, însoţită de un videoclip de măsură. “Neprevăzut” este numele piesei în al cărei clip cântăreaţa adoptă un nou look şi o atitudine extrem de provocatoare.

Corina-neprevazut_425x640

“Piesa spune în imagini o poveste de iubire neconvențională, ce nu ține cont de normele impuse de societate. Cred că dragostea nu este ceva ce ne propunem și nu o putem controla. Dragostea este întocmai ca arta. O forță ce vine în viața noastră, fără să țină cont de reguli, așteptări și limitări. Dragostea, ca și arta, trebuie să fie liberă”, declară artista.

“Cred în mesajul #dragosteanuareculoare. Inimile noastre sunt la fel, iar inima nu are culoare. Sunt contrariată că în anul 2016 trăim încă într-o lume plină de prejudecăți, care te arată cu degetul dacă iubești o persoană ce are altă culoare a pielii decât a ta sau dacă iubești o persoană de același sex. (…) Sunt convinsă că iubirea este cel mai frumos lucru din lume. Aceasta trebuie să ne facă mai buni și mai toleranți”, a mai adăugat Corina.

În videoclip, Corina apare alături de un tânăr de culoare, personaj interpretat de Patris Ege. Regia este semnată de Florin Botea, iar piesa este compusa de Randi.

Sursa foto: facebook.com