Cristiano Ronaldo a renunțat la burlăcie

94

Unul dintre cei mai mari fotbaliști ai momentului, Cristiano Ronaldo, a decis în sfârșit să se afișeze în public cu noua sa iubită. Cei doi au fost prezenți la Gala FIFA de la Zurich.

Cristiano Ronaldo a renunțat la burlăcie

După multe luni în care presa a tot speculat cine ar fi partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, acesta a decis în sfârșit să o arate lumii pe femeia cu care are deja o relație de câteva luni. Georgiana Rodriguez este cea care s-a afișat la brațul fostbalistului la Gala FIFA de la Zurich, unde bărbatul căruia îi declară dragostea a și primit premiul pentru cel mai bun jucător al anului 2016.

Se pare că Cristiano Ronaldo a întâlnit-o pe Georgiana Rodriguez anul trecut, la un eveniment organizat de Dolce & Gabbana, conform goal.com. Bruneta de doar 21 de ani a fost surprinsă pentru prima dată în compania fotbalistului în luna noiembrie, în timp ce se aflau într-o excursie în orașul iubirii, Paris.

Înainte ca cei doi să se întâlească, Georgiana Rodriguez a fost angajata unui magazin Gucci din Madrid, Italia. Tânăra s-a născut în Spania, a studiat dansurile, a lucrat ca model, ca mai apoi să studieze limba engleză chiar în capitala Marii Britanii, Londra. Aceasta a fost surprinsă în ultimul timp la mai multe meciuri ale lui Real Madrid, inclusiv la unele din UEFA Champions League, semn că-și supraveghează îndeaproape iubitul.

Cristiano Ronaldo, de origine portugheză, este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai planetei. Acesta activează în prezent în clubul spaniol Real Madrid și la echipa națională de fotbal a Portugaliei. Deși nu a fost căsătorit niciodată, în iulie 2010 acesta a anunțat pe rețele de socializare că a devenit tată. Numele fiului său este tot Cristiano, iar identitatea mamei sale nu a fost dezvăluită niciodată, speculându-se că acesta ar fi apelat la o mamă surogat.