Cum sa iti vezi propria aura in 5 minute

905

Aura reprezintă câmpul de energie care se manifestă în exteriorul corpului, așa cum chakrele formează câmpul energetic ce curge în interior.

aura

Aura și chakrele se combină și formează Merkaba. Fiecărei chakre îi corespunde un strat al aurei și acestea funcționează împreună, prelucrând emoțiile. Gândurile, sentimentele, stările prin care treci se resimt în interiorul corpului, dar se reflectă și în exterior prin intermediul aurei, care devine vizibilă ochiului antrenat să o vizualizeze. Este nevoie de o deschidere spirituală și credință pentru a putea vedea zona fină de energie ce învăluie corpul uman.

Emoțiile pe care le experimentezi creează vibrații care se transferă în exterior și sunt preluate de aură. Atunci când treci de la un sentiment la altul total diferit, apar modificări și asupra aurei, deoarece primește vibrații diferite și emană o energie diferită.

Metoda pentru a vedea aura

Este nevoie de practică pentru a vedea câmpul energetic extern. Totodată, vei putea vedea și interpretarea aurei dincolo de conturul fizic al acesteia. Odată cu aceasta vei pătrunde o zonă în care mintea tuturor este conectată într-un univers paralel și vei avea acces la o înțelepciune superioară, starea fiind numită „salt sinaptic”.

Mai mult, atunci când vei vedea cum influențează energiile negative și cele pozitive aura, vei avea posibilitatea să îți setezi mintea pentru a te încărca de energie pozitivă benefică.

Pașii pentru a vedea aura unei alte persoane:

1. Roagă-l să stea la aproximativ trei metri distanță, cu spatele la un perete alb.
2. Privește relaxat vârful nasului și folosește-ți vederea periferică pentru a sesiza un contur ca de ceață în jurul capului și umerilor.
3. Rămâi relaxat privind în același punct, dar observând conturul fin, fără a te concentra pe acesta.
4. Pentru a o observa mai bine, mută privirea spre mijlocul frunții și găsește un punct fix acolo. Vei observa că aura devine mai vizibilă, se îngroașă și este mai strălucitoare. Unele persoane o văd imediat, altele în timp, așadar acordă-ți câteva minute.
5. Odată ce vei clipi, nu vei mai observa aura. Nu te îngrijora, este un lucru normal, deoarece clipitul este un mod al conștiinței de a se reseta. Atunci când privești aura ești conectat cu frecvența universală și clipitul vine să reseteze această conexiune. Cu puțin exercițiu vei reuși să fixezi aura cu privirea o perioadă mai îndelungată fără a clipi.

Ca să îți observi propria aură trebuie să faci următoarele lucruri:

1. Alege să stai cu spatele la un perete alb;
2. Întinde mâna în fața ta, cu palma spre tine, și alege un punct fix în mijlocul palmei;
3. Privește marginile degetelor, apropie-le și depărtează-le între ele până începi să vezi un contur fin pe margini;
4. Apropie degetele și mișcă mâna ușor într-o direcție, apoi adu-o în poziția dreaptă. Repetă mișcarea până observi aura –rotirea te ajută pentru a aduce aura în acel punct al vederii tale periferice în care este cel mai ușor de observat;
5. Fixează aura cu privirea și încearcă să o faci mai vizibilă, mai bine conturată;
6. Poți face același lucru și cu picioarele, stând în pat…