Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în doar 2 săptămâni?

410

La 43 de ani, controversata Anamaria Prodan a reușit să scape, ca prin minune, de 15 kilograme în decursul a doar două săptămâni. Anamaria declară că a primit o mulțime de complimente după ce a slăbit, multă lume spunându-i că arată mai bine decât la 25 de ani.

Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în doar 2 săptămâni

Anamaria Prodan a împărtășit cu fanii secretul, aceștia fiind mai mult decât uimiți de „rețeta” ei miraculoasă.

„Eu, dacă îmi doresc ceva, nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână… Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV.

loading...
Articolul precedent20 de sfaturi pentru sani frumosi
Articolul următorDespre potasiu si sanatatea inimii

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!