Dan Capatos nu crede ca Bianca Dragusanu se va casatori cu Victor Slav

277

Bianca Dragusanu se va casatori cu Victor Slav in aceasta sambata la Primaria Sectorului 2 dupa doar 9 luni de relatie.

Chiar daca cei doi indragostiti au anuntat pe toate posturile ca se vor casatori, fostul sef al Biancai, Dan Capatos nu crede in aceasta nunta.

Dan Capatos nu crede ca Bianca Dragusanu se va casatori cu Victor Slav

„Ea s-ar căsători numai să îmi dea mie peste bot. Eu nu cred în această nuntă. Eu am spus că starea de măritiş nu este compatibilă cu Bianca şi nu este ceva rău. Dacă va fi o nuntă sau dacă ei vor crea o familie, mie nu mi se pare una nimerită. Acum cine sunt eu să-mi dau cu părerea? Eu nu o văd pe Bianca măritată.”

[articol „Bianca Dragusanu”]

„Cel care se va însura cu Bianca va avea genul ăsta de viaţă pe care o are acum Victor. Mie, când spuneam asta înainte, îmi zicea lumea că sunt nebun. După Botezatu şi Adi Cristea, care au fost relaţii atipice în viaţa Biancăi, asta ar fi putut fi o relaţie OK. Iată ce se întâmplă, omul este învârtit într-un vârtej, în nişte scandaluri infernale din care nu poate să mai iasă. Ce om zdravăn la cap vrea să ducă o viaţă întreagă de iureş? Eu zic că este păcat pentru un om normal să intre într-o avalanşă de situaţii de genul acesta. Şi atunci cred că orice om care s-ar căsători cu Bianca va cunoaşte genul ăsta de situaţie care îl va speria. Din acest motiv, cred că un om zdravăn şi normal nu ar avea cum să se căsătorească. Bianca este genul de fată care atrage o grămadă de dezastre în jurul ei, dar căreia îi şi plac. Ea cochetează şi cu ziariştii, şi cu bârfa pe la televizor. Aşa că din acest motiv eu cred că nu se vor căsători. Acum treaba lor, să fie fericiţi dacă o vor face.”, a declarat Dan Capatos pentru spynews.ro.