Diana Dumitrescu – „Nu mă mărit. Nu mi-e teamă… Hârtia îţi dă sentimentul de apartenenţă.”

312

De curând, actriţa Diana Dumitrescu, fiind invitată în cadrul unei emisiuni TV, a vorbit despre eventualul plan de căsătorie şi despre omul care a făcut-o să iubească din nou, şi care a readus pacea şi bucuria în sufletul său. 

diana-dumitrescu-de-suflet

Aceasta a declarat că cel mai mult contează să aibă o relaţie cât mai frumoasă, căsătoria fiind astfel, nesemnificativă.

„Nu mă mărit. Nu mi-e teamă. Nu are legătură hârtia cu relaţia dintre doi oameni.  Atâta timp cât în relaţie nu uităm că suntem doi şi nu unul, atunci e bine. Acum, suntem cu fluturi în stomac. Da, păi, suntem de puţin timp împreună”,
declarase Diana în cadrul unei emisiuni TV.

Actriţa a divorţat acum ceva timp de producătorul Ducu Ion. Cei doi au decis să se căsătorească la doi ani de relaţie, iar căsnicia lor a durat doar patru ani. După ce s-au despărţit, fostul său soţ s-a îndrăgostit de o altă femeie, cu care are şi un băieţel. Diana s-a îndrăgostit şi ea, la rândul ei, de omul de afaceri Alin Boroi, care se pare că a făcut-o să uite de toată durerea provocată de divorţ, readucându-i astfel, iarăşi fericirea în viaţa sa.

Sursa photo: radardemedia.ro