Home / Stiri / Dieta cu lămâie – slăbește 5 kg în 2 săptămâni

Dieta cu lămâie – slăbește 5 kg în 2 săptămâni

Dacă vrei să slăbești, trebuie să alegi cea mai eficientă dietă care să ofere cele mai bune rezultate. Dieta pe bază de lămâie este una dintre cele mai eficiente și a devenit una extrem de populară.

lamaie_

Ținerea unei diete poate fi o provocare pentru unele femei, dar de obicei este una simplă și foarte eficientă. Ceea ce o face așa de splendidă este faptul că te ajută să slăbești repede și ușor, dar în același timp detoxifică organismul.

Tot ce trebuie să faci este să bei un pahar de apă cu lămâie pe stomacul gol în fiecare dimineață. Acest obicei trebuie să fie repetat în mod regulat timp de două săptămâni. După 14 zile vei fi mai subțire și mai sănătoasă, deoarece ai eliminat toate toxinele din corp.

Lămâia este un citric bogat în vitaminele A, B, B6 și C, dar și în mineral precum calciu, magneziu, potasiu, fosfor, seleniu, sodiu, fier, în plus, conține și acid citric, proteine și antioxidanți, toate fiind substanțe nutritive necesare organismului.

Programul dietei pe bază de lămâie:

Prima dată se bea paharul cu apă și suc de lămâie dimineața pe stomacul gol, dar în cantități diferite. Mai sunt sugerate câteva exerciții cadio foarte eficiente, exerciții diferite pentru fiecare zi, care vor accelera procesul de pierdere a kilogramelor.

Află ce presupune programul acestei diete AICI.

Loading..