Doi căței au căzut într-o groapă în care era o Cobra! Apoi, s-a întâmplat un lucru incredibil

206

Am auzit, de multe ori, povești uimitoare despre lumea animală și, cu cât animalele despre care auzim sunt mai periculoase, cu atât totul devine mult mai interesant. Povestea despre care vom vorbi în continuare a avut loc în statul indian Punjab. Doi căței au căzut, accidental, într-un puț. Pentru că acesta era foarte adânc, ei nu au putut ieși singuri. Mai târziu, stăpânul lor a observat că puii lipsesc, din cauza lătratului repetat al mamei lor.

Doi căței au căzut într-o groapă în care era o Cobra

Când omul s-a uitat în jos, în fântână, a avut parte de șocul vieții lui. Lângă cei doi căței, era o cobră regală. Cu toate astea, șarpele nu părea că ar vrea să le facă vreun rău cățelușilor. Dimpotrivă, părea că încerca să îi protejeze de părțile periculoase ale sondei saturate de apă. Puii au petrecut 48 de ore în groapă… Când au sosit ajutoare din partea autorităților, cobra s-a târât spre cealaltă parte a fântânii. Pui nu au fost absolut deloc răniți, iar șarpele a fost eliberat în pădure.

loading...
Articolul precedentCiabatta cu carne de pui aromata
Articolul următorCoafuri par lung cu breton modern

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!