Este considerată cea mai frumoasă profesoară din întreaga lume. Iată clipul făcut în timp ce predă

251

Videoclipul cu profesoara de matematică din Minsk, Belarus, a făcut înconjurul lumii și a ajuns să fie celebru. Tânăra profesoară a fost filmată de elevii săi în timpul orei.

Este-considerată-cea-mai-frumoasă-profesoară-din-întreaga-lume-2

Cea care a fost denumită ca fiind cea mai frumoasă profesoară de matematică din lume este Oksana Neveselaya. Aceasta a fost filmată pe durata orei, în timp ce scria la tablă, ținuta ei fiind alcătuită dintr-o rochie care-i scotea în evidență foarte bine formele.

Numărul urmăritorilor Oksanei de pe contul ei de Instagram se ridică la 200.000 de persoane.

Fotografia care i-a încântat peste măsură pe fanii ei este cea în care aceasta este la un spa din Malaezia. Numeroși bărbați îi fac curte datorită frumuseții sale însă potrivit contului său de Facebook, Oksana vrea să demonstreze tuturor că frumusețea și inteligența pot alcătui o combinație reușită.

O fotografie de pe contul ei de Facebook pare să dezamăgească numeroși bărbați…

Aceasta ține în mână un buchet imens de trandafiri, fapt ce demonstrează că se află deja într-o relație. De asemenea, mesajul care vine alăturat acestei fotografii, întărește această idee, sunând cam așa „Distanța dintre doi oameni e insignifiantă când cei doi țin unul la celălalt.”

Este-considerată-cea-mai-frumoasă-profesoară-din-întreaga-lume Este-considerată-cea-mai-frumoasă-profesoară-din-întreaga-lume-3