Este nou-născut, dar arată ca un bătrân! Părinții sunt bucuroși, dar și șocați

337

În Bangladesh s-a născut un bebeluș care se pare că suferă de una dintre cele mai rare afecțiuni, aceasta fiind denumită „progeria”. Din cauza acesteia, nou-născutul arată ca un om bătrân, având tenul plin de riduri.

Este nou născut dar arată ca un bătrân

Deși copilul arată cum arată, părinții sunt extrem de fericiți să-l aibă.

Tatăl bebelușului, Biswajit Patro, spune că „Nu putem decât să îi mulțumim lui Dumnezeu. Aspectul fiului nostru nu trebuie să ne întristeze. Îl vom accepta așa cum este. Suntem foarte încântați că de acum vom avea și un băiețel în casă”.

Numeroase persoane au venit în casa soților Patro să-l cunoască pe cel mai tânăr membru al familiei, asta în principal din cauza aspectului fizic pe care-l are acesta. Mama copilului spune că „Am primit până acum foarte mulți vizitatori. Rude, vecini, chiar și oameni din satele învecinate au venit să ne vadă fiul”.

Medicii au asigurat cei doi părinți că starea copilului lor este una bună, cel puțin pentru moment. Tratamentul care ar trebui să i se administreze copilului este încă sub semnul anonimatului, însă este cunoscut faptul că o astfel de boală scurtează viața celor care sunt afectați de ea…

Cu toate acestea, familia nou-născutului speră ca acesta să înainteze în vârstă și să fie sănătos.