Fata lui Dan Condrea a ajuns într-un centru de plasament

117

Fiica lui Dan Condrea a fost mărul discordiei între mama ei naturală și soția patronului de la Hexi Pharma. În cele din urmă, fata nu a rămas cu niciuna dintre cele două femei.

fata-lui-dan-condrea-ajuns-intr-un-centru-de-plasament

Fiica lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a ajuns într-un centru de plasament. După ce bărbatul s-a stins din viață anul trecut într-un accident rutier, fata lui a fost subiect de dispută între cele două femei din viața lui. Cea care i-a dat viață își dorea ca fetița să rămână în grija ei, chiar dacă cea mică locuise cu tatăl său și cu cea de-a doua soție a acestuia. Averea lui Dan Condrea este estimată la zece milioane de euro, o parte din acești bani ajungând la fiica lui.

După mai multe luni de cercetări și anchete făcute la domiciliul celor care cereau custodia fetei, Tribunalul București a dat joi sentința. Fata a ajuns într-un centru social.

„Dispune instituirea, pe calea ordonanţei preşedinţiale, a măsurii plasamentului în regim de urgenţă al copilului …, la Complexul Social de Servicii «Sf. Iosif», din subordinea D.G.A.S.P.C. Sector 1 Bucureşti şi stabileşte domiciliul minorei la acest centru pe durata plasamentului în regim de urgenţă. Constată suspendat de drept exerciţiul drepturilor părinteşti ale pârâtei Georgescu Marilena-Laura pe durata plasamentului în regim de urgenţă. Drepturile şi obligaţiile părinteşti cu privire la persoana copilului vor fi exercitate, respectiv îndeplinite, de către Şeful Complexului Social de Servicii «Sf. Iosif», iar cele cu privire la bunurile copilului, de către Directorul General al D.G.A.S.P.C. Sector 1 Bucureşti, pe durata plasamentului în regim de urgenţă. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare”, se arată în decizia instanţei…

Dan Condrea a ajuns în atenția presei după o anchetă jurnalistică care a dovedit că dezinfectanții furnizați de el spitalelor din țară erau cu mult diluate, acestea fiind ineficiente în lupta împotriva microbilor.