Feli şi-a pus sufletul pe tavă: „Tata pentru mine a fost iubirea vieţii mele”

1174

Invitată într-o emisiune TV, Feli Donose şi-a pus sufletul pe tavă. Feli este o femeie frumoasă, o artista talentată cu o voce incredibilă, însă când vine vorba de viaţa personală, artista recunoaşte că a fost nevoită să facă terapie.

Feli şi-a pus sufletul pe tavă 2

Când avea doar 14 ani, părinţii cântăreţei au divorţat. Atunci a început călătoria spre necunoscut. Feli a declarat că, pentru ea, tatăl sau era un zeu. Până când au divorţat.

Feli Donose a mai declarat că ani de zile nu a discutat cu tatăl său. Pur şi simplu l-a şters din minte şi din suflet:

Feli şi-a pus sufletul pe tavă

„E foarte dubios că m-am încăpăţânat foarte tare. Noi, la ultima ceartă… am explodat eu cumva. Într-o discuţie acum șase ani mi-am apăsat singură pe nişte butoane care m-au adus înapoi în copilărie şi am început cu reproşuri (…) şi dintr-odată am simţit aşa, ca şi cum mi-a ieşit din suflet. Omul mi-a ieşit din suflet. Simţeam că nu mai face parte din mine şi mulţi ani am făcut terapie pentru asta şi am zis «Tata, tocmai tata e e singurul om din lume pentru care nu mai am niciun sentiment, nimic?!»

Într-o zi eram în drum spre concert, mă uităm pe geam şi ascultam muzică şi m-am gândit la tata şi simţeam că mă gâdilă stomacul. Era telefonul în stânga şi zic «Îl sun!» (…) Am pus mâna pe telefon şi când taică-meu a spus «Alo», conversaţia a durat o jumătate de oră, ca şi cum vorbesc cu mama în fiecare zi (…). Înainte să închid telefonul, i-am spus «Hai că nu mai pot să mai vorbesc», nu mai ştiu ce am minţit şi i-am spus că îl iubesc. Am închis telefonul şi am intrat în starea… plângeam şi plângeam. Apoi am simţit ca şi cum o voce îmi spunea că de acum totul se va rezolva şi efectiv din momentul ăla totul e bine. Tata pentru mine a fost iubirea vieţii mele…”, a declarat Feli la emisiunea „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

loading...
Articolul precedentCât te costă un loc în Rai?
Articolul următorAceste 5 zodii fac bani din orice

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!