Filme de dragoste care vor aparea in 2018

1824

Filmele de dragoste sunt mereu cele mai așteptate și, din acest motiv, ne-am gândit să îți pregătim o listă cu cele mai bune filme de dragoste care vor apărea în anul 2018.

Forever My Girl

„Forever My Girl”

Filmul romantic „Forever My Girl”, în regia lui Bethany Ashton Wolf, este printre cele mai așteptate filme de dragoste care vor apărea în 2018; urmărește povestea vieții unui star al muzicii country. Acesta se întoarce acasă după un deceniu, la iubirea pe care a lăsat-o în urmă. În prim-plan este Liam Page, un bărbat care și-a părăsit mireasa în fața altarului.

A făcut acest lucru pentru faimă și avere și, chiar dacă a reușit să își construiască o carieră minunată și a devenit un super star al muzicii country, nu a reușit să o uite pe Josie, iubirea vieții lui, pe care a părăsit-o în fața altarului, fără resentimente. Când s-a întors, după mult timp, în orașul natal, pentru înmormântarea celui mai bun prieten, Liam își dă seama că a greșit în momentul în care a lăsat totul pentru bani și faimă.

„Siberia”

„Siberia” este un film în regia lui Matthew Ross, care îl aduce în prim-plan pe Lucas Hill, un american ce se ocupă cu comerțul de diamante. În momentul în care partenerul lui Lucas dispare într-un mod inexplicabil, acesta pornește imediat pe urmele lui, în Rusia, și are drept paravan vânzarea unor diamante rare a căror origine nu se cunoaște.

Lucas Hill este vrăjit de proprietara unei cafenele din Siberia, Katya. Pasiunea dintre ei devine din ce în ce mai aprinsă, iar lucrurile din lumea înșelătoare a traficului de diamante se complică într-un mod evident. Din aceste motive, Lucas este adus în situații dificile, aparent fără ieșire.

„Coborâm la prima”

Filmul românesc în regia lui Tedy Necula îi aduce laolaltă pe actorii Teodora Mareș, Adrian Păduraru, Constantin Cotimanis, Emilian Oprea, Constantin Drăgănescu, Victoria Cociaș, Iulia Dumitru, Ela Ionescu și Dan Muzea. Acțiunea se petrece la doar două zile de la teribilul incendiu de la clubul Colectiv din capitală. Regizorul își propune să le demonstreze privitorilor cât de important este să oferim în permanență atenție celor din jurul nostru, fără a-i judeca după aparențe.

„A Star Is Born”

„A Star Is Born”, în regia lui Bradley Cooper, o are în prim-plan pe Esther, o tânără ce visează să ajungă star de cinema însă își câștigă existența dintr-o slujbă aparent banală. Esther este chelneriță la petrecerile de la Hollywood și într-o seară este remarcată de marele actor alcoolic Norman Maine. Acesta o ajută pe Esther să obțină primele roluri în filme și se căsătorește cu ea. În timp ce cariera tinerei Esther crește în fiecare zi, Norman Maine cunoaște un adevărat declin. Distribuția peliculei „A Star Is Born” este formată din Lady Gaga, Sam Eliott, Bradley Cooper, Eddie Griffin, Greg Grunberg, Dave Chappelle, Bonnie Somerville, Rafi Gavron și Andrew Dice Clay…

Toate aceste filme de dragoste care vor apărea în 2018 merită urmărite în decursul anului deoarece aduc în prim-plan atât acțiunea, cât și emoția necesare fiecăruia dintre noi.