Firmele de pe Facebook, „țepe” sigure?! Iată ce a pățit un cuplu

200

O familie a fost lăsată cu aproape nimic, după ce o firmă de transport găsită pe Facebook a plecat cu obiecte în valoare de 10.000 £ în timp ce angajații îi ajutaseră să se mute.

Becky Szenk

Becky Szenk, în vârstă de 22 de ani, și logodnicul ei, Mark Higgins, au decis să se mute pentru a fi mai aproape de serviciu și au rezervat un mijloc de transport pentru a-i ajuta să le deplaseze obiectele către noul apartament.

Dar cei doi muncitori care au încărcat în mașină tot ce se putea duce din apartamentul vechi au plecat cu întregul conținut al cuplului și nu au mai fost văzuți niciodată.

Printre elementele luate au fost un frigider, mașina de spălat, mobilă și îmbrăcăminte – împreună cu toate fotografiile familiei, chiar și inelul de logodna a lui Becky.

Singurul lucru cu care a mai rămas familia este televizorul, acesta rămăsese să îl transporte ei cu mașina personală, deoarece era un televizor mai vechi…

„Ne-au rănit profund. Putem oricând să cumpărăm altă mobilă, dar nu și amintirile”- acestea sunt cuvintele familiei după incident.