Florin Piersic junior, în lacrimi de emoţie

168

Pe 1 iunie, Florin Piersic junior a dorit să ţină un monolog în memoria mamei sale, Tatiana Iekel, care s-a stins pe 14 mai, la vârsta de 84 de ani.

Florin Piersic Junior în lacrimi de emoţie 2

Din păcate, toată emoţia şi încărcătura momentului a fost stricată de telefonul unui spectator, care a sunat neîncetat. Actorul s-a simţit umilit, a ieşit de pe scenă şi nu a mai revenit pentru aplauze.

Florin Piersic jr are doi copii, Sonia şi Saşa. Momentul a fost povestit de fosta iubită a lui Florin, Dorina Chiriac. Dorina este şi mama Soniei, iar amândouă se aflau în public în acea zi.

Florin Piersic Junior în lacrimi de emoţie 1

„«Ultimul monolog e pentru bunica Soniei şi-a lui Saşa», continuă de pe scenă cel mai bun actor. Fetiţa se face dintr-odată dreaptă. Atentă ca un animal de câmp la un anume foşnet. «O să plâng». Fetiţa plânge. Mama o ia în braţe. Fetiţa ascultă monologul, e despre zâmbet. Fetiţa e atentă, zâmbeşte, plânge şi zâmbeşte. «E frumos.» În faţa scenei sună un telefon. Actorul cel mai bun spune povestea mai departe. Şi plânge şi zâmbeşte. Ca fetiţa. Şi sună telefonul. În primul rând, la prima masă, sună un telefon sub zâmbetul actorului. Sub ochii care nu lasă nicio lacrimă să curgă. Sună. Publicul ignoră telefonul. Actorul ignoră telefonul. Se lupta cu tot ce îi contrazice simţurile, se calcă în picioare prin toate «dinăuntrurile», moare, învie, umblă, construieşte poduri de emoţie, dărâmă, construieşte iar. Şi telefonul sună”, a povestit actriţa Dorina Chiriac…

Florin Piersic Junior în lacrimi de emoţie

„Piersic jr nu a mai rezistat şi și-a încheiat monologul. «Gata», spune încet şi calm actorul. «Nu pot. e umilinţă. E absurdă situaţia. Nu-i drept. Spectacolul se încheie aici. Va mulţumesc. Atât a fost. Mulţumesc, Sonia, că ai venit de ziua ta. Vă mulţumesc.» Actorul cel mai bun a ieşit în culise simplu. Şi nu a mai intrat. Adică nu a mai ieşit. Că la aplauze se iese. Publicul a aplaudat. Actorul cel mai bun nu a ieşit”, a mai scris Dorina Chiriac.

 

Sursa: wowbiz.ro