Forma degetului arătător îţi dezvăluie mai multe despre tine

182

Ştiai că forma arătătorului tău poate să îţi ofere anumite indicii despre felul tău de a fi? Articolul următor vine să îţi arate exact cum poţi să afli mai multe despre personalitatea ta, folosindu-te de forma acestui deget.

Forma degetului arătător îţi dezvăluie mai multe despre tine

  • Drept şi tocit în vârf

Acest lucru spune despre tine că eşti o persoană care se ataşează repede de cei din jur, eşti dispusă mereu să sari în ajutorul celor care au nevoie, dar, în acelaşi timp, vei încerca să pari rece şi distantă. Totuşi, emoţiile sunt cele care te trădează, datorită simplului fapt că nu vei rămâne indiferentă la problemele celorlalţi. În acelaşi timp, persoanele care au această trăsătură a degetului arătător sunt luptătoare şi nu vor lăsa nimic să stea în calea planurilor şi al dorinţelor lor.

  • Ascuţit şi curbat înspre exterior

Odată ce ai intrat în cadrul unei relaţii, vei acorda celuilalt toată grija şi atenţia ta, acest lucru spunând despre tine că eşti o persoană deosebit de sensibilă, dar care nu vrea să arate asta. Eşti motivată să ajungi acolo unde ţi-ai propus, vei lupta împotriva tuturor dacă este nevoie, dar eşti lipsită de iniţiativă. Dai dovadă de o creativitate aparte, dar problemele care te frământă le vei lăsa doar pentru tine, părând rece pentru cei din exterior.

Ascuţit şi curbat înspre exterior

  • Tocit în capăt, dar cu o accentuare a nodurilor din mijloc

Acest ultim aspect al arătătorului va spune despre tine că eşti o persoană firavă, iar cei din jur pot uşor să îţi intre pe sub piele, folosind doar un gest aparent banal. Provocările nu sunt genul tău, din această cauză nici nu vei încerca să ieşi din zona ta de confort. Eşti o persoană care nu ţine supărările, uitând repede atunci când cineva ţi-a greşit, dar acest lucru este periculos, întrucât tolerezi mult prea mult o situaţie care îţi este nefavorabilă. Preferi să ţii problemele doar pentru tine, deşi, în cazul unei polemici, dai dovadă de egoism. Chiar şi aşa, în momentul în care persoana care te-a rănit îşi cere scuze în faţa ta, este pe loc iertată…

Tocit în capăt, dar cu o accentuare a nodurilor din mijloc