Gabriela Firea, despre evacuarea trustului Intact: “Suntem în fața unui atentat la adresa libertății de exprimare”!

248

Având în vedere situaţia dramatică prin care trec jurnaliştii trustului Intact, întrucât ANAF a dispus evacuarea clădirilor din care se emite, Gabriela Firea a avut de transmis un mesaj cu privire la aceste evenimente.

Gabriela Firea 1

Senatoarea, fostă jurnalistă a Antenei 1 şi Antenei 3, este de părere că ordinul de evacuare emis de ANAF constituie un abuz, un atac dat libertăţii presei.

“Timp de 12 ani, Antena1 și apoi Antena 3 au fost casa mea. De aproape 4 ani am renunțat la cariera de jurnalist și m-am dedicat politicii, dar de fiecare dată când am trecut pragul clădirii care găzduiește studiourile Antenelor, m-am simțit în continuare acasă.

Sunt profund mâhnită de ce se întâmplă azi. Parcă este un vis urât, din care sper să mă trezesc dimineață…Dincolo de orice considerente juridice, suntem în fața unui atentat la adresa libertății de exprimare, care însă nu va reuși să-i îngenuncheze pe jurnaliștii Antenelor!

Indiferent de ce se va întâmpla, voi răspune oricând și oriunde la întrebarea <<Antena este aici?>> cu <<Da, este aici! În inima mea>>”, a mărturisit Gabriela Firea pe contul ei de Facebook.

Gabriela Firea 2Sursa foto: facebook.com