Gheorghe Gheorghiu recunoaşte cauza despărţirii de Anca Ţurcaşiu!

383

Gheorghe Gheorghiu şi Anca Ţurcaşiu au trăit una dintre cele mai intense poveşti de dragoste din showbizul anilor ’90. Relaţia celor doi s-a rupt după ce s-a speculat că Gheorghe Gheorghiu ar fi înşelat-o pe Anca.

Gheorghe Gheorghiu recunoaşte cauza despărţirii de Anca Ţurcaşiu 1

Venit în ţară pentru perioada verii, Gheorghe Gheorghiu a declarat într-o emisiune TV adevăratul motiv pentru care relaţia cu Anca Ţurcaşiu nu a mai funcţionat. Solistul locuieste in Statele Unite, unde s-a mutat pentru a fi mai aproape de fiica lui.

Gheorghe Gheorghiu recunoaşte cauza despărţirii de Anca Ţurcaşiu

„Eu rămân un veşnic romantic. Unde dragoste nu e se poate şi fără. Nici cheltuieli prea mari nu sunt. Degeaba, dacă nu ai bani… Nu ştiu dacă te iubeşte cineva dacă nu ai bani. Crezi că mai este iubire sinceră? Eu mă îndrăgostesc în fiecare zi…

Anca mi-a fost şi parteneră de scenă. Am un respect deosebit pentru Anca şi pentru toate iubitele mele. Am rămas în relaţii bune cu fostele mele. Anca chiar mi-e tare dragă şi mă bucur că arată extraordinar. Ne-am despărţit pentru că atâta a fost. Nu am înşelat-o”, a declarat Gheorghe Gheorghiu la Antena 1.