Gina Pistol: „Îmi e frică să fiu mamă, dar cred că voi fi una bună”

579

De curând, Gina Pistol a vorbit, în cadrul unui interviu, atât despre carieră, cât şi despre viaţa sa personală. 

gina-pistol-763294l

Fiind întrebată când anume familia sa a fost foarte mândră de ea, Gina a răspuns:

„Tot timpul, pentru că am fost un copil foarte ascultător. Mama a lipsit mult de acasă, pentru că trebuia să muncească de dimineaţa până seara şi eu mă ocupam de casă şi de fratele meu mai mic cu cinci ani. Am fost cuminte în semn de respect faţă de mama mea, nu am vrut s-o dezamăgesc. Cred că mama a fost mândră mereu de mine. De când m-am angajat de la 17 ani, ca să aduc bani acasă. Puteam să iau de umăr un domn mai în vârstă şi să fie mai uşor.”

Fiind întrebată care e cel mai mare eşec al său, vedeta a relatat:

„Cred că au fost momente în care am pierdut timpul, sunt conştientă de asta. Am tendinţa de a fi comodă. De ce să stau să le arăt oamenilor că sunt o fată deşteaptă? Îmi e mai comod să-i las să creadă ce vor. Vor să le ofer o tipă fru­moasă şi sexy? Le ofer asta. Şi am pierdut timpul uneori şi în anumite relaţii în care acum nu m-aş mai vedea. Atât. În rest, toate alegerile m-au făcut să fiu omul care sunt acum.

Sunt momente când sunt arătată cu degetul, că ce e în neregulă cu mine de la 35 de ani nu am copil şi nu sunt măritată. Nu este absolut nimic în neregulă. Am avut grijă de fratele meu când avea câteva luni, apoi am avut grijă de fratele meu şi de mama când am început să muncesc. Cam asta face o mamă. Şi pentru fiecare dintre iubiţii mei am fost şi mamă. Şi toate acestea m-au obosit un pic. E ca şi cum am avut mulţi copii până acum. De un an şi ceva mă gândesc serios să fac un copil. Doar că îmi e teamă ca cineva să depindă totuşi de mine, cu toate că am mai făcut asta cu cei dragi. Dar am frica asta, ceva mă sperie. Îmi e frică să fiu mamă, dar cred că voi fi una bună. Am încercat să mă echilibrez eu, ca om, până atunci”, a mai declarat vedeta…

01-gina-pistol-938a4964

Surse foto: cinemagia.ro; libertatea.ro