Gina Pistol a recunoscut că este îndrăgostită! Iată ce a spus vedeta!

860

În ultimul timp s-a speculat cum că Gina Pistol ar avea o relație cu Smiley însă niciunul dintre ei nu a recunoscut oficial acest lucru.

Deși se feresc și nu își doresc să vorbească despre acest subiect, există unele semne care demonstrează faptul că dragostea plutește în aer.

În cadrul unei emisiuni TV, Gina Pistol a recunoscut faptul că este îndrăgostită și că bărbatul de lângă ea trebuie să fie un romantic incurabil.

„Nu am mai primit o scrisoare de foarte mult timp. Am primit şi eu scrisori de dragoste şi mă emoţionam. Mă bucur că fac parte din categoria femeilor care mai sunt încă sensibile. Am avut multe lipsuri în copilărie. Îmi doream foarte tare o bicicletă şi o păpuşă Barbie şi nu puteam să-mi iau atunci. Da, sunt îndrăgostită. Bărbatul pe care eu mi-l doresc nu ar accepta o iubită parazit. Am 36 de ani şi de ce nu am bărbat şi copil? Nu pot să povestesc despre fiecare relaţie de ce am plecat şi de ce m-am despărţit. Mă deranjează când oamenii mă subestimează. Ce e al meu e al meu. Pentru copilul meu, îmi doresc ca părinţii lui să fie oameni echilibraţi”, a povestit Gina Pistol în cadrul unei emisiuni TV…

Deși vorbește deseori despre sentimentele, trăirile și așteptările ei, Gina Pistol nu vrea, sub nicio formă, să dea mai multe detalii despre viața sa personală. Bărbatul de lângă ea este bine ascuns, deși speculațiile sunt multe. Gina Pistol vrea să își trăiască povestea de dragoste în intimidate, departe de ochii presei.