Home / Stiri / Horoscop erotic Balanță

Horoscop erotic Balanță

Horoscop erotic Balanță – aici vom găsi mereu subconștientul în acțiune. Pentru persoanele născute sub semnul zodiacal al Balanței totul se petrece, în primă instanță, la nivel inconștient. Dorința sexuală este ascunsă undeva în mintea acestor nativi, dar, de cele mai multe ori, aceștia nu realizează când a apărut.

Horoscop erotic balanta

Dacă ar trebui să caracterizăm Balanța în pat, horoscopul erotic al Balanței ar trebui să ne explice totul de la momentul în care aceste persoane au conștientizat această dorință. Deseori, Balanța neagă ce simte, pentru ca mai apoi să fie asaltată de multe trăiri.

  • General:
  1. Aceste persoane pot fi provocatoare într-un mod liniștit.
  2. Balanța are nevoie de echilibru și de perfecțiune în relația sa.
  3. Balanțele iubesc jocurile de sex și, în momentul în care se transpun în pielea unui personaj începe plăcerea pentru partener.
  4. Nativii acestei zodii au o mare nevoie de schimbare și de creștere în exprimarea lor sexuală.
  5. Oferă tot ce au mai bun în viața sexuală, însă au așteptări destul de ridicate. Au pretenția ca și partenerul lor să dăruiască aceeași plăcere.
  6. Balanțele sunt extrem de pretențioase când vine vorba de atmosfera generală din timpul unei nopți de dragoste. Ei nu acceptă stresul și nu consideră că prin acest act se scapă de probleme. A face dragoste, pentru ei reprezintă o continuare a unei stări de bine.
  7. Pun mare accent pe preludiu și câteodată îl prelungesc până în momentul în care nu mai pot rezista fără a deveni una cu partenerul.
  • Femeia Balanță:

Ziceam la început că pentru Balanțe dorința sexuală se naște în subconștient. Asta se întâmplă și mai des atunci când vorbim despre sexul frumos al acestei zodii. Femeile Balanță iubesc sexul, dar nu își dau seama când se naște această dorință. Pentru o secundă, acestea neagă ideea, însă după scurt timp se vor lăsa conduse de instinct.

Le place să dețină controlul și iubesc preludiul. Nativa acestei zodii este uneori romantică, alteori pasională. Ipostaza cea mai bună pentru femeia Balanță este cea a femeii pasionale. Se citește pe chipul său plăcerea, iar partenerul se va lăsa condus prin această lume a ei.

  • Bărbatul Balanță:

Avem de-a face aici cu două ipostaze diferite pentru bărbatul Balanță. Acesta înclină spre stabilitate în viața sa sexuală și se bucură în compania aceleiași partenere, dar întâlnim și un bărbat Balanță care alege să devină un „bondar” și să „zboare din floare în floare”.

Actul sexual îl calmează și apelează la o noapte de dragoste pentru a se relaxa total.

Este atent cu partenera și întreg actul sexual oscilează între diferite stări. Pentru că este semnul zodiacal al echilibrului, o experiență sexuală cu un bărbat Balanță se va finaliza în aceeași notă în care a început totul.

Cu cine se înțelege o Balanță în pat? Plăcerea o vor simți alături de un Leu, un Vărsător, un Berbec, un Geamăn ori un Săgetător. De preferat ar fi să se evite o experiență sexuală  alături de un nativ al zodiei Pești…

Loading..