Home / Stiri / Horoscop erotic Gemeni

Horoscop erotic Gemeni

Ajungem într-o lume mereu ghidată de mai multe personalități. Am căutat părerile mai multor specialiști și vom oferi în continuare cele mai comune trăsături în pat ale nativilor din zodia Gemeni.

Horoscop erotic Gemeni

Din acest Horoscop erotic al Gemenilor vom descoperi modul în care acești nativi își caută plăcerea sexuală.

General:
1.    Gemenii au nevoie de stimulare intelectuală, înainte de orice apropiere sexuală. Pentru nativii acestui semn zodiacal este extrem de importantă comunicarea inaintea actului sexual. Le plac mesajele cu tentă sexuală și au alături imaginația debordantă care îi pregătesc pentru experiența ulterioară.
2.    Vor să practice tot ce este de practicat din punct de vedere sexual. Unii nativi au și liste cu ce și-ar dori să experimenteze. O aventură de o noapte? Bifat. Sexul pe un vârf de munte? Dacă nu-i bifat, o va face sigur!
3.    Folosiți cuvinte în pat cu ei.
4.    Sărutul este extrem de important pentru acești nativi.
5.    Obțin plăceri nebănuite dintr-un joc potrivit de cuvinte combinat cu șoapte deocheate în ureche.
6.    Ei iubesc jocul de rol, atât timp cât acesta este variat.
7.    Uneori, se întâmplă să experimenteze foarte multe poziții și roluri într-o singură noapte. Nu vă mirați dacă îi vom găsi vorbind la un moment dat. Acest lucru înseamnă că s-au relaxat.
8.    Se opresc să vă privească, se pierd în priviri. Zona erogenă? Picioarele și mâinile.

Horoscopul erotic pentru femeia Gemeni:
Iubește preludiul și adoră să își excite partenerul. Uneori, femeilor Gemeni le place să chinuie partenerul, să lungească preludiul până în momentul în care partenerul o dorește atât de tare, încât devine agresiv. Adoră să simtă intensitatea cu care este dorită de partener.

Pentru ea, vizualul este important și o experientă sexuală într-un loc inedit îi va crește adrenalina.

Deseori, este ghidată de o atracție fizică. Urmărește sărutul și dacă acel sărut este ceva senzual, femeia Gemeni se apropie din ce în ce mai mult de partener.
Nu își va găsi ușor partenerul perfect. Pentru această femeie, mărimea contează.

Horoscopul erotic pentru bărbatul Gemeni:

Cât de cuceritor… acest bărbat are în fiecare buzunar câte un text care poate vrăji orice femeie. Dar stați, textele acestea sunt pline de noutate, este foarte original atunci când vine vorba de metode prin care ar putea ajunge în patul unei doamne.

Sunt talentați și aduc femeia până în momentul în care li se oferă pe tavă. Bărbatul Gemeni este un om romantic doar în drumul către a obține ceea ce își dorește. De multe ori, femeia își creionează anumite așteptări, iar în prima noapte de dragoste alături de un bărbat Gemeni ajunge să fie ușor dezamăgită.

În concluzie, zodia Gemeni ne face cunoștință cu persoane care au nevoie de parteneri inteligenți. Texting-ul la ei se poate transforma în Sexting. Adoră conversațiile cu tentă sexuală și se implică ușor în orice discuție de acest tip.

Partenerul ideal al unui Geamăn pentru o experiență deosebită este o Balanță, un Vărsător, un Leul sau… un alt Geamăn…

Nu este indicată o noapte de dragoste alături de o Fecioară sau un nativ din zodia Pești.

Loading..