Horoscop amoros Leu

518

Horoscop erotic Leu – să începem să povestim caracteristici ale vieții amoroase regești? Să intrăm în intimitatea Leului? Considerăm că și această zodie, cu toate că se consideră stăpână peste toate celelalte, merită să se lase descoperită.

Horoscop erotic leu

Horoscopul erotic al Leului ne dezvăluie nativi deosebit de atenți, atât la propriile fantezii amoroase, cât și la nevoile partenerului.

  • General:
  1. Alături de un nativ sub semnul zodiacal al Leului, fanteziile gravitează adesea în jurul devotamentului și al atenției.
  2. Aceste persoane sunt cel mai ușor de stârnit și, din momentul în care au ajuns în pat, consideră că au de desăvârșit actul amoros intr-un mod glorios. Ei trebuie să dea dovadă de pricepere și vor uimi partenerul prin grija lor.
  3. Leul își urmărește progresul și încearcă mereu să se depășească. Mândria lor în dragoste îi obligă să încerce să fie cei mai buni în pat.
  4.  Leii pot fi destul de posesivi și geloși, cu toate că vor încerca de multe ori să ascundă acest lucru.
  5. Au nevoie constant de dovezi care să ateste iubirea partenerului și în momentul în care se ajunge în pat obține spațiul perfect pentru a simți dragostea din partea celuilalt.
  6. Persoanele născute în zodia Leului sunt atrase de inegalitate în scenarii amoroase.
  7. Este greu pentru acești oameni să separe dragostea și amorul. Chiar și fanteziile lor amoroase cele mai erotice sunt infuzate cu iubire și afecțiune.
  • Femeia Leu:

Avem de-a face cu o femeie de piatră, o femeie rece care nu reușește să treacă de bariera pe care singură și-a ridicat-o. Este senzuală și bărbații își scaldă ochii în formele trupului ei, dar aceasta nu este deloc impresionată de aprecierile primite.

Poate ajunge în pat alături de un bărbat și în ochii ei să se citească indiferența. De cele mai multe ori, acela este momentul în care bărbatul renunță la încercările de a intra în lumea ei.

Toată această viziune asupra amorului poate aduce probleme în viața de familie, întrucât soțul se confruntă cu o adevărată dilemă. Acesta nu poate să își dea seama dacă o satisface. Din această cauză, de cele mai multe ori, femeia Leu este înșelată.

  • Bărbatul Leu:

Regele, marele reprezentat al animalelor ascunde sub această mască de superioritate un întreg univers de slăbiciuni. El își dorește mereu să fie cel mai bun și caută să nu dea greș nici în pat. Pentru el, plăcerea partenerei este extrem de importantă și, în momentul în care reușește să o conducă la un înalt grad de plăcere, bărbatul Leu se simte împlinit.

Leul este impresionat de o persoană inteligentă care îi poate „excita neuronii”… asta în primă fază…

Leii se vor înțelege bine în pat cu Gemenii, Balanțele sau Săgetătorii. În niciun caz un Leu nu trebuie să caute să experimenteze o noapte de dragoste alături de un Taur sau un Vărsător.