Home / Stiri / Horoscop erotic Sagetator

Horoscop erotic Sagetator

Horoscop erotic Sagetator – astrele ne dezvăluie aici persoane care tratează acest sector ca un sport. Pentru ei, contează mai mult performanța. Plăcerea o obțin ca pe un bonus, dar obiectivul principal este cel mai sus menționat.

Horoscop erotic Sagetator

Horoscopul erotic al Săgetătorului ne va arăta caracteristicile unor nativi care urmăresc mereu să depășească, din punct de vedere al intensității, noaptea precedentă.

  • General:
  1. Nativii privesc experiența sexuală ca pe un sport, pentru ei totul se rezumă la un antrenament. Dar pentru ce este acest antrenament? Fiecare laudă primită hrănește orgoliul Săgetătorului, care caută să fie mereu mai bun.
  2. Sunt persoane directe și nu se dau în lături de la a recunoaște ceea ce își doresc. În momentul în care se simte atras de o anumită persoană, Săgetătorul îi va spune în primă fază subtil, după care va spune totul verde în față.
  3. Pentru persoanele născute sub semnul zodiacal al Săgetătorului, actul sexual este distractiv, iar un partener la fel de deschis la minte le excită.
  4. Săgetătorii se joacă în pat, însă nu preferă jocurile complicate. În timpul preludiului, preferă să se concentreze doar pe partener.
  5. Săgetătorii fac și abia apoi vorbesc despre asta. Consideră că este mai frumos să descopere, decât să vorbească mai întâi despre asta.
  6. Deseori, pe Săgetător îl vom găsi implicat în aventuri de o noapte. În cazul în care partenerul este deosebit, acesta va mai repeta experiența, însă nu va dori să o transforme într-o responsabilitate, o relație serioasă.
  • Femeia Săgetător în pat:

O femeie deșteaptă și plină de idei. În pat, femeia Săgetător este perfectă pentru acei bărbați care au fantezii variate. Este o femeie pasională ce renunță la orice inhibiție și se relaxează complet. Nu găsește interesant un partener care se lasă dominat întru totul. Pentru femeia Săgetător, bărbatul ideal în pat trebuie să se joace cu ea, să o domine și să se lase dominat, în egală măsură.

  • Bărbatul Săgetător în pat:

Un bărbat ce alunecă la fel de ușor ca bărbatul din Pești. Pentru el, sexul este important și preferă o noapte plină de pasiune în locul unei relații de lungă durată și plictisitoare. În cazul în care este implicat într-o relație, bărbatul Săgetător nu se mulțumește cu iubirea primită și se va uita și la alte femei. A te uita nu este un lucru interzis, dar Săgetătorul nostru va acționa. După ce va obține ceea ce și-a dorit, el pleacă. Deseori, renunță la relație pentru libertate…

Săgetătorul se va înțelege în pat cu Geamănul, Vărsătorul, Leul sau Peștele, și este de preferat să nu se implice în experiențe sexuale alături de Berbec sau Rac.

Loading..