Home / Stiri / Horoscop erotic Taur

Horoscop erotic Taur

Horoscop erotic Taur – după aventurierul Berbec, ajungem la o alta zodie pasională.  Zodie de pământ, Taurul trezește simțuri și se topeste în momentul în care partenerul este satisfăcut. Obține plăcere când vede plăcere.

Horoscop erotic Taur

Specialiștii au un singur cuvânt reprezentativ în momentul în care aud sintagma „Horoscop erotic Taur” , și anume „pasiune”.

General:

1.    Pune accent pe auz, văz și deschide fiecare por din corp. Dragostea cu un Taur are nevoie de prezență și dedicare completă. Nativii acestui semn zodiacal fac dragoste și cu sufletul în momentul în care s-au îndrăgostit.
2.    Natura sexuală implică toate simțurile.
3.    Pentru Taur, o experiență sexuală este corectă și satisfăcătoare în momentul în care există extrem de mult contact fizic. Starea de spirit a Taurului se modifică în funcție de mângâieri și de ritmul respirației partenerului.
4.    Nu sunt cunoscuți pentru o spontaneitate debordantă. Pentru ei, sexul adevărat se desfășoară în pat. Este romantic și pasional, în același timp. Dintre toate zodiile, pe Taur îl simți acolo, alături de tine.
5.    Sexul este foarte important pentru el. Fără sex, Taurul devine agitat și ar putea să „împungă”. Caută mereu un partener stabil, tocmai pentru a putea ajunge în orice moment în pat. Nu există abstinență pentru această zodie.
6.    Sunt rezistenți și constanți în pat. Alături de un Taur, oricine ar putea trăi o noapte întreagă de dragoste. Se vor opri să vă mângâie sau pentru a aduce un pahar cu vin roșu. Zonă erogenă? Masajul pe spate este excitant pentru acești nativi.

Femeia Taur:
Senzuală și deosebită, femeia din zodia Taur atrage prin privirea intensă. În momentul în care își dorește o apropiere carnală, aceasta nu este deloc subtilă.

Aceasta recurge la mângâieri și șoapte la ureche. Bărbatul este topit. Femeia Taur este capabilă să ofere senzații unice. Păcat că, după o vreme, se plictisește; urmărește de aproape o satisfacție pe moment. Este foarte posibil să o găsim apoi în așternutul altui bărbat, oferindu-i aceleași plăceri minunate.

Bărbatul Taur:
La fel de senzual, bărbatul Taur amețește orice femeie pe care și-o dorește în pat. El devine extrem de pasional și se amestecă cu trupul partenerei. Această apropiere trece de nivelul carnal și femeia se pierde ușor în această experiență inedită.

Nu este potrivit pe postul de amant. Fiecare femeie care a avut în pat un Taur și-a dorit să îl aibă în fiecare dimineață din acel moment.

De ce? Ce are atât de special Taurul nostru bărbat? El oferă plăcerea și ajută femeia să devină relaxată. Se pierde alături de ea în actul sexual, dar niciodată nu va pune plăcerea lui pe primul loc.

Taurul are nevoie de o Fecioară, un Capricorn sau un Rac pentru a ajunge la acea experiență sexuală inedită. De asemenea, trebuie precizat că Taurii au incompatibilitate în pat alături de un Leu, un Vărsător sau un Berbec…

În concluzie, Taurul este ghidat de fluturașii din stomac și face dintr-o noapte de dragoste o experiență de neuitat, care se va vrea a fi repetată. Pasionali, nativii acestui semn zodiacal vor ajunge să captureze partenerul în universul lor de plăcere.

Loading..