Home / Stiri / Horoscop erotic Varsator

Horoscop erotic Varsator

Horoscop erotic Varsator… un univers umed, o lume care pare sa se lase descoperita. Sa fie oare atat de simplu de caracterizat aceasta zodie in pat?

Horoscop erotic Varsator

Horoscopul erotic al Varsatorului ne dezvaluie anumite caracteristici intalnite de-a lungul timpului la mai multi nativi din aceasta zodie. Specialistii afirma ca persoanele nascute sub acest semn zodiacal pot aduce multa placere partenerului.

General:

  1. Se poate observa o asemanare destul de mare intre nativii aflati sub semnul Varsatorului si Gemeni. Atat Gemenii, cat si Varsatorii reactioneaza pozitiv la jocuri sexuale mintale. Ei considera ca trebuie excitata mintea pana in punctul in care corpul nu mai poate rationaliza, cedand astfel tentatiei carnale.
  2. Nimic nu este imposibil pentru acesti nativi. Pentru ei, experienta sexuala devine cu atat mai intensa, cu cat este dublata de adrenalina. Locurile publice sunt pentru Varsatori un plus. Ei adora sa simta ca fac lucruri deocheate in locuri interzise.
  3. Preludiul exista sau nu. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Varsatorului vor pune accent pe preludiu doar in cazul in care nu au de ajuns la birou, nu au de mancat, nu au de citit un ziar, sau nu au de…respirat. Dorinta sexuala este pentru ei mult prea puternica si de aceea, alaturi de un Varsator preludiul va fi, deseori, absent.
  4. Cu toate ca preludiul poate disparea din peisajul acesta, Varsatorul promite sa satisfaca, miscarile sale oscileaza. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Varsatorului vor fi asemenea unui val, ducand si readucand partenerului placerea.

Femeia Varsator:

Iubeste sa priveasca filme deocheate alaturi de partenerul sau. De cele mai multe ori, aceasta priveste cu extrem interes orice film erotic din care are ce invata. Putem spune despre femeia Varsator ca este ca o carte in materie de sex si nu se va opri pentru nimic in lume daca si-a propus o anumita pozitie. Aceasta este lipsita de inhibitii si ii transimte partenerului o stare asemanatoare.

Dupa cum spuneam mai sus, Varsatorul se excita in prima faza mintal. Imaginatia femeii Varsator este un punct esential intr-o relatie cu un asa semn zodiacal. In momentul in care barbatul ii aprinde imaginatia si creativitatea sexuala, nimic nu o va opri pe femeia Varsator sa arate ce isi doreste.

Nu se va arata niciodata rusinata de aceasta dorinta a ei de a face sex. Pentru dansa, sexul este placere, iar placerea este buna!

Barbatul Varsator:

El este acela care va aduce mereu o sticla de vin. Cel care te va amagi ca iti pregateste o cana de cafea, tocmai pentru a avea timp sa fiarba vinul intr-o noapte inghetata de iarna.

Reuseste sa isi surprinda partenera la prima noapte de dragoste. Atunci este momentul in care exista un oarecare preludiu. Putem spune, deci, ca barbatul nostru Varsator va incetini dorinta lui apasatoare, pentru a initia usor partenera printr-un preludiu de vis. Dupa aceasta noapte romantica, partenera Varsatorului este rugata sa se astepte la o intreaga lista de fantezii care asteapta sa fie indeplinita.

Este un gentleman, tocmai de aceea respecta deciziile partenerei. In cazul in care aceasta refuza o anumita fantezie a Varsatorului nostru, acesta accepta. In momentul in care femeia ii refuza si a doua idee sexuala, Varsatorul nostru este luat de val si ajunge la alta insula…

In concluzie, Varsatorul ar trebui sa caute experiente sexuale alaturi de un Geaman, un Berbec ori un Leu. De asemenea, trebuie precizat ca sexul alaturi de o Fecioara va fi o experienta care se va sterge extrem de repede din memoria semnului zodiacal prezentat.

Loading..