Horoscopul iubirii pentru Berbec

466

Horoscopul iubirii pentru Berbec – o latură nouă a horoscopului care ne ajută să ne facem o idee asupra felului în care se manifestă o anumită zodie în pat. Nimeni nu afirmă că aceste caracteristici sunt fixe, dar având în vedere potrivirea stelelor cu anumite trăsături de personalitate, există o legătură și atunci când vorbim de viața amoroasa.

Horoscop erotic Berbec

Horoscopul iubirii al Berbecului se bazează pe acel spirit libertin. Este o persoană deschisă în general și, de aceea, când vine vorba de viața amoroasa, această zodie nu se dă în lături de la nimic.

General:

1.    Pentru Berbeci, amorul este cel mai frumos atunci când este spontan și fără restricții. Acești oameni se topesc atunci când partenerul lor se oferă într-un mod inocent și pur. Unii nativi sunt dependenți de ideea de a conduce și caută mereu să cucerească și apoi să se simtă împliniți de munca lor depusă. Capul Berbecului este zonă erogenă.
2.    Adoră ca părul lor să fie ciufulit după o noapte de dragoste și poate deveni foarte pasional în pat.
3.    Berbecii pot fi destul de egoiști în pat și rapizi. Nu pun accent pe preludiu și consideră că rezultatul final trebuie să apară extrem de rapid.
4.    Uneori agresivi și în general rapizi, Berbecii sunt sinceri și entuziaști în exprimarea lor amoroasa.
5.    Dorințele lor sunt puternice, într-adevăr. În timp ce alte semne pot fi activate de romantismul momentului, nativii din zodia Berbec au nevoie de o atingere directă.

Femeia Berbec în pat:

Aceasta nu se va lăsa îndrumată de instinct. Are anumite reguli stricte care se creionează în mintea sa. Pentru a ajunge în patul unei femei din zodia Berbec, trebuie să te dovedești a fi minunat.

Dacă ai reușit să îi ajungi în pat, aici începe a doua etapă de chin și plăcere.
Pentru femeia Berbec, nu contează un bărbat care o domină. Pentru ea este importantă satisfacerea rapidă și repetată.
Dacă nu este satisfăcută, femeia Berbec îți va oferi toate motivele pentru care ea nu se simte „într-o stare ok” pentru a face amor.

Bărbatul Berbec în pat:

Bărbatul Berbec va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a ajunge în așternuturile tale. Va sta, va analiza și va calcula în funcție de personalitatea femeii vizate, cum să ajungă în patul acesteia.

În acest drum către satisfacerea amoroasa, orgoliul este important pentru bărbatul Berbec.

Privește amorul ca pe un premiu, ca pe o răsplată pentru munca depusă.
Berbecul este un romantic în pat și, asemenea lui Don Juan, oferă femeilor trăiri unice. Și când spun unice, chiar este verificat acest aspect. Mulți Berbeci pleacă după ce și-au atins scopul. Berbecul nostru caută să ajungă în scurt timp la plăcere.

Se va înțelege minunat în pat cu un Leu, un Gemeni sau un Săgetător. De preferat ar fi ca nativii acestui semn zodiacal să nu verifice așternuturile unui Capricorn, Rac, Pești, ori a unui Scoprion. Nu este nimic interesant de văzut acolo…