Horoscopul iubirii pentru Scorpion: sunt dispusi sa faca orice

310

Horoscopul iubirii pentru Scorpion – aici intrăm într-o lume pasională, un univers în care instinctul reprezintă punctul de la care pleacă totul. Scorpionul are răbdare, însă într-un anumit moment va renunța la subtilități și va spune lucrurilor pe nume.

Horoscop erotic Scorpion

Horoscopul iubirii al unui Scorpion ne va dezvălui persoane care iubesc să iubească și adoră dragostea corporală.

General:
1.    Când vine vorba de amor, Scorpionii dau dovadă de complexitate. Ei vor dori mereu cu aceeași intensitate să facă dragoste, adică extrem de mult.
2.    Pasiunea dictează acestor persoane fiecare mișcare, iar orice încercare de romantism va fi uitată în momentul în care instinctul va dărâma totul.
3.    În timpul unei experiențe amoroase alături de un Scorpion, veți rămâne surprinși de felul în care se exteriorizează nativii acestui semn zodiacal. Unele persoane se bucură atât de zgomotos, încât vecinii se vor întreba dacă au pățit ceva.
4.    Persoanele născute sub acest semn zodiacal nu țin cont de părerea celorlalți. Pentru ele, amorul este o modalitate prin care pot simți plăcerea și libertatea.
5.    Sunt dispuși să facă orice. O fantezie a partenerului este o provocare pentru un Scorpion.
6.    Indiferent de natura lor, au un mod care promite angajament și intensitate în pat.
7.    Amorul este intim și personal pentru Scorpion, iar fanteziile lor vor uimi.

Femeia Scorpion in horoscopul iubirii:

Adusă parcă din vremea războinicilor, femeia Scorpion surprinde prin forța ei de a transmite sentimentele. Ea nu pierde nici o ocazie și consideră că exteriorizarea în timpul unei experiențe amoroase reprezintă libertate și singurul mod prin care va ajunge la acea plăcere trimisă până la paroxism.

Este o femeie aprinsă, o femeie care va trezi gânduri deocheate în mintea bărbaților ce îi dau târcoale. Nu are inhibiții și este tipul de femeie care se încadrează perfect în tipologia amantelor. Studiile au arătat că femeile care au stricat căsnicii, în genere, erau native ale zodiei Scorpion.

Bărbatul Scorpion:

Nu va apela niciodată la plăceri de moment. Pentru el, drumul către o noapte de dragoste trebuie să fie complicat de parcurs și, totodată, incredibil de dezechilibrat. Se simte atras de femeile care știu să îl joace pe degete, de femeile pline de sarcasm. În momentul în care reușește să atragă în patul său o femeie atât de inteligentă, el se va simți precum ar da jos, pe lângă hainele ce acoperă trupul femeii, și întreg caracterul care îi formează sufletul. Trofeul pe care îl primește în timpul experienței amoroase îl face să devină un partener ideal, un bărbat extrem de pasional…

Scorpionul va fi satisfăcut de un Capricorn, Pește, Rac ori de o Fecioară.  Sfatul astrologilor este de a evita o noapte de dragoste alături de un Vărsător, un Berbec sau un Leu.