Impresionant: Elena Gheorghe are un abdomen perfect chiar dacă a născut acum 1 lună!

237

Elena Gheorghe a apărut într-un costum mulat pe corp la doar o lună după ce a adus pe lume o fetiţă frumoasă şi sănătoasă.

Impresionant Elena Gheorghe are un abdomen perfect chiar dacă a născut acum 1 lună (2)

Elena se mândreşte cu un corp perfect. Având în vedere că pe toată durata sarcinii, artista s-a îngrăşat doar cinci kilograme, era de aşteptat să îşi revină foarte repede după naştere.

Impresionant Elena Gheorghe are un abdomen perfect chiar dacă a născut acum 1 lună

Elena este şi mai mândră de cei doi copilaşi, iar în ziua când fiica ei a împlinit o lună, Elena a postat o fotografie pe un site de socializare împreună cu un mesaj emoţionant…

Impresionant Elena Gheorghe are un abdomen perfect chiar dacă a născut acum 1 lună (3)

„La mulţi ani, Bebelinda noastră dulce. Astăzi împlineşti o lună de când ai venit în viaţa noastră şi ne-ai făcut cei mai fericiţi. Nicholas a păpat tort în cinstea ta. Te iubim şi îi suntem recunoscători în fiecare clipă Celui de Sus că mi te-a dăruit”, a scris Elena Gheorghe.

loading...
Articolul precedentPulpe de pui cu iaurt și lămâie
Articolul următorDulceata de mure facuta in casa

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!