Incredibil ce a găsit un bărbat în lacul său. Acesta era plin de femei goale!

391

Un bărbat bogat din Florida, în vârstă de peste 70 de ani, pe nume Ron, este proprietarul unei ferme care se întinde pe o suprafață de pământ destul de mare. Pe proprietatea acestei ferme se află și un lac, care este și el, la rândul lui, destul de mare.

Incredibil ce a găsit un bărbat în lacul său

Lacul este locul ideal pentru înot, întregul spațiu fiind ferit de ochii lumii datorită mulțimii de copaci care-l înconjoară.

Într-o seară, bărbatul s-a dus până la lac, moment în care a fost surprins datorită faptului că, odată ce se apropia de acesta, auzea tot mai clar niște voci străine și niște râsete. Evident, cineva se simțea bine scăldându-se în lacul său.

Când a ajuns la lac, Ron a fost surprins să vadă tinere goale înotând. Acesta s-a făcut că nu a văzut nimic și s-a dus în cel mai îndepărtat colț al lacului.

Una dintre fete, când l-a văzut, a spus „Nu ieșim din lac până ce nu pleci de aici, bătrâne!”.

Ron i-a aruncat o privire nu foarte prietenoasă tinerei, spunându-i că „Nu am venit să mă uit la voi cum vă scăldați și nici nu îți voi spune să ieși din apă. Eu am venit doar ca să-mi hrănesc aligatorul”…

Se pare că nu toți bătrânii sunt adepți ai animalelor de companie obișnuite și unii dintre ei chiar știu cum să alunge plictiseala din viața lor.

loading...
Articolul precedentColesteatomul
Articolul următorTunsori pentru păr subțire

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!