INCREDIBL! Un tânăr a fost jefuit de fata pe care abia o cunoscuse!

122

Un tânăr britanic ce se bucura de vacanța sa din Spania povestește cum a fost momit de o tânără atrăgătoare şi apoi jefuit de complicii ei.

Un tânăr a fost jefuit de fata pe care abia a cunoscut-o

Băiatul a fost într-un club de pe plajă, iar la un moment dat, o fată a intrat în vorbă cu el şi a început să flirteze. Pe urmă, aceasta l-a rugat să o conducă la hotel. În drum spre locul ei de cazare, au poposit pe plajă unde s-au bucurat de intimitate, potrivit celor relatate de tânăr.

La un moment dat, acesta a fost atacat de un grup de indivizi care i-au furat blugii în care se afla portofelul cu bani şi, mai mult decât atât, şi fata le-a urmat exemplul, făcându-se nevăzută…

În urma celor întâmplate, tânărul britanic şi-a pierdut, din păcate, încrederea în fete, cu care, la ora actuală, nu mai poate purta conversații normale ca înainte.

loading...
Articolul precedentTotul despre cremele de bronzat
Articolul următorSufleu de ciocolată cu portocală

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!