Irinel Columbeanu, interviu

177

În cadrul unui interviu acordat unei reviste locale, Irinel Columbeanu, în vârstă de 57 de ani,  a vorbit despre cum anume este să fii un tată care îşi creşte singur copilul. 

irinel_si_irinuca

Deşi a divorţat de mult timp de mama fetiţei sale, Monica, acesta a fost foarte rar observat în prezenţa unei femei, întrucât cea mai importantă persoană din viaţa sa este doar Irinuca (10 ani).

După ce s-a despărţit de soţia sa, Irinel a suferit foarte mult.

Monica (27 de ani) trăieşte în prezent în America, şi formează o relaţie cu Mr. Pink, un afacerist chinez.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Iri şi-a însoţit fetiţa la o prezentare de modă a lui Cătălin Botezatu, unde Irinuca a fost chiar mireasa colecţiei.  Tânăra (10 ani) a defilat pentru Cătălin Botezatu, fiind de altfel și mireasa colecției.

Fiind întrebat dacă a discutat cu Monica despre prezentarea de modă la care a participat Irina, Irinel a declarat:

„Nu îmi place să discut despre acest subiect, însă pot spune că nu țin legătura cu Monica în mod constant, discutăm foarte rar, iar atunci doar când e vorba strict de fiica noastră. Nu m-am sfătuit cu ea despre prezentare, am discutat cu Cătălin și mi s-a părut o idee interesantă. Irina vrea să se facă actriță, nu model, iar aceste prezentări sunt doar de plăcere. Ea va fi mireasa colecției. Cât despre viața de tată singur, da, este greu să fii tată singur, dar asta este situația.”. 

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu s-au căsătorit în anul 2006, imediat după ce Moni împlinise 18 ani. La scurt timp după naşterea fetiţei cei doi au decis să se despartă, iar în urma tuturor proceselor pentru obţinerea custodiei, a ieşit câştigător doar Irinel.

Sursa photo: click.ro