Kate Middleton, declaraţie

114

Cu toate că apare destul de des în public, cu mare greutate reuşeşti să o faci pe Kate să vorbească, deoarece este o persoană foarte discretă. De curând, aceasta a oferit publicului, cu ocazia începerii Săptămânii sănătăţii mintale a copiilor, o declaraţie prin care îşi exprimă interesul şi importanţa creşterii normale în armonie, a copiilor. 

Kate-Middleton-Long-Wavy-Hairstyles

Kate a ţinut să discute despre problemele dezvoltării copiilor, şi nu numai. În timpul interviului, aceasta a fost surprinsă în timp ce dialoga cu câţiva copilaşi, chiar.
Fiecare copil merită să crească încrezător în forţele proprii. Mulţi dintre noi suntem extrem de norocoşi că am avut parte în copilărie doar de probleme pe care le-am putut gestiona şi din care am putut învăţa. Însă pentru unii copii, a învăţa să facă faţă provocărilor vieţii poate fi o luptă continuă”, a declarat frumoasa ducesă de Cambridge.
“Place2Be e un lucru grozav pentru şcoală, pentru că de câte ori am o problemă decid să merg acolo şi asta mă face să mă simt mai bine pentru că îmi place să vorbesc despre ceea ce simt”, i-a relatat Nimra, o şcolăriţă de 10 ani.
“În vreme ce nu putem schimba întotdeauna circumstanţele în care cresc copiii, le putem da în schimb uneltele necesare pentru a reuşi. Cu sprijin timpuriu, ei pot învăţa să-şi gestioneze emoţiile şi sentimentele şi îşi vor da seama când au nevoie să ceară ajutor”, a mai adăugat ducesa în cadrul interviului.
Kate şi soţul său, prinţul William, au vizitat de-a lungul timpului chiar şi şcoli pentru copii cu nevoi speciale.
Organizatia care iniţiază campania, Place2Be, activează în mai mult de 250 de şcoli, oferind diverse traininguri personalului şcolar în scopul înţelegerii comportamentului copiilor, ajutându-i astfel pe aceştia să îşi gestioneze corect emoţiile, în sens pozitiv.
wilkate

LONDON, ENGLAND - MARCH 15:  Catherine, Duchess of Cambridge and Camilla, Duchess of Cornwall speak with children as they leave The Dulwich Picture Gallery on March 15, 2012 in London, England. Prince Charles, Prince of Wales is to introduce Catherine, Duchess of Cambridge to the work of the Prince's Foundation for Children and The Arts.  (Photo by Tim Whitby/Getty Images)

Sursa photo: stylesweekly.com; ahlanlive.com; justjared.com