Kate Middleton, jurnalist pentru o zi la Huffington Post!

180

Kate Middleton a avut parte de o experienţă extrem de interesantă. Ducesa de Cambridge a devenit, pentru o zi, redactor-şef al publicaţiei Huffington Post.

kate 1

Aflată în postura de jurnalist, Kate a avut de ales un subiect pe care să îl trateze, aşa că a adus în discuţie problema sănătăţii mentale a copiilor.

“Ducesa de Cambridge a facut din problema sănătaţii mentale a copiilor un element cheie în activitatea sa din ultimii ani şi este încântată ca Huffington Post o ajută să sublinieze importanţa acestei probleme”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington la mijlocul lunii ianuarie, când a anunţat noul proiect în care va fi implicată Kate.

“Suntem încântaţi că Ducesa de Cambridge se alătură echipei HuffPost UK pentru o zi ca redactor-şef invitat”, a spus redactorul şef al site-ului, Stephen Hull.

Pentru a-şi motiva alegerea subiectului abordat la Huffington Post, Kate i-a adus în discuţie pe copiii săi, George şi Charlotte: „Ca majoritatea părinţilor de astăzi, eu şi William nu vom ezita sa cerem ajutor pentru copiii noştri dacă va fi cazul. Sperăm să-i încurajăm pe George şi Charlotte să vorbească despre sentimentele lor şi să le putem oferi mijloacele şi sensibiltatea pentru a-şi ajuta prietenii atunci când cresc”.

kate 2

kate 3

kate 4

kate 5

kate 6Sursa foto: Press Association