Keanu Reeves, mesaj emoţionant

203

Celebrul actor Keanu Reeves este un om foarte sensibil, cu o poveste de viaţă specifică Hollywood-ului, din cauza multiplelor experienţe dureroase prin care a trecut de-a lungul acestor ani.

Acesta, în vârstă de 52 de ani, a postat pe contul său de Facebook un selfie împreună cu un mesaj foarte emoţionant.

keanu2_2057426d94
”Vedeți oamenii aceștia din spatele meu? Se grăbesc la muncă și nu sunt atenți la nimic. Uneori, suntem atât de prinși în viața noastră cotidiană, încât uităm să ne acordăm timpul de a ne bucura de frumusețea vieții. E ca și cum am fi niște zombie. Privește în sus și scoate-ți căștile din urechi. Salută un om pe care îl vezi, poate chiar îmbrățișează pe cineva care pare că suferă. Fii cuiva de ajutor. Trebuie să-ți trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Ceea ce nu știu oamenii despre mine e faptul ca am suferit de depresie acum câțiva ani. N-am spus nimic nimănui. A trebuit sa lupt singur ca să ies de acolo. Persoana care mă ținea departe de fericire eram chiar EU. Fiecare zi e prețioasă, asa ca haideți s-o tratăm ca atare. Ziua de mâine nu este garantată, așa că haideți să trăim azi! Sper să distribuiți această postare, să răspândiți iubirea în aceste sărbători”, a declarat actorul.

Postarea sa a reușit să strângă în doar câteva zile peste 100.000 de like-uri şi aproximativ 50.000 de share-uri.

Întâmplările dureroase se pare că îl urmăresc încă din copilărie, deoarece, pe când avea doar trei ani, tatăl său i-a părăsit pe el, mama (Patricia) şi sora sa (Kim). În anul 1993, cel mai bun prieten al său, actorul River Phoenix, a murit din cauza unei supradoze de droguri, lucru care l-a afectat foarte mult pe Keanu.

În anul 1998, iubita sa, Jennifer Syme, a rămas însărcinată, însă copilul a murit la naştere. Acest lucru l-a afectat destul de mult, deoarece a pus punct relaţiei cu aceasta, care, un an mai târziu, a murit într-un accident de maşină.

Toate lucrurile dureroase care i s-au întâmplat l-au determinat pe acesta să fie un om mai bun, căruia îi place să facă acte caritabile, ajutându-i pe toţi oamenii care se află în nevoi.

Datorită bunătății şi omeniei de care dă dovadă, este considerat cel mai bun şi mai cumsecade om de la Hollywood…

Sursa foto: libertatea.ro