Kit Harington, actorul ce îl interpretează pe Jon Snow în serialul Game of Thrones, s-a logodit!

143

Kit Harington, actorul ce îl interpretează pe celebrul Jon Snow din cel mai urmărit serial din ultima perioadă, Game of Thrones, s-a logodit cu actrița Rose Leslie.

Kit Harington, actorul ce îl interpretează pe Jon Snow în serialul Game of Thrones, s-a logodit

Cei doi au o relație din anul 2012 și s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului, aceștia formând, la un moment dat, un cuplu și în povestea „Urzeala Tronurilor”.

Timp de patru ani și-au păstrat relația secretă, prima lor apariție împreună având loc abia anul trecut.

În luna ianuarie s-au mutat împreună și de atunci au început zvonurile cum că s-au logodit.

„Încă nu au stabilit o dată, dar şi-au anunţat prietenii şi familiile săptămâna trecută că s-au logodit. Kit ştie de foarte mult timp că vrea să se căsătorească cu Rose, dar a vrut să îşi cumpere mai întâi o casă”, a declarat un apropiat al celor doi pentru The Sun…

„Dacă eşti atras de o persoană, iar în serialul pentru care filmezi acea persoană devine iubita ta, este foarte uşor să te îndrăgosteşti”, a menționat Kit Harington.

loading...
Articolul precedentTunsori pentru parul lung 2017
Articolul următorTipuri de permanent pentru parul lung

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!