Livia Graur, interviu

172

Prezentatoarea TV Livia Graur a oferit de curând un interviu unei reviste locale, în care a vorbit despre viaţa profesională şi familială. 

Livia-Graur-3

Fiind întrebată cum reuşeşte să se descurce cu fetiţa sa Renata, când e la serviciu, Livia   a declarat:

„Eu lucrez de luni până vineri, iar Renata mer­ge, din septembrie anul trecut, la grădiniţă. Are doi ani şi jumătate. S-a adaptat minunat, din prima zi, toată lumea a fost surprinsă de asta. Mi-au zis că s-a comportat de parcă ar fi fost dintotdeauna la grădiniţă. E foarte sociabilă şi îi place la grădiniţă, şi-a făcut prieteni.”

În ceea ce priveşte căsnicia sa, aceasta a declarat:

„Avem şase ani de căsnicie şi, în această lună, aniversăm 14 ani de când suntem împreună. Când ne-am căsătorit, eu aveam 24 de ani, iar Răzvan 26 de ani. Şi ne-am cunoscut când eu eram clasa a VIII-a, iar el a X-a. Noi  am crescut împreună, suntem cei mai buni prieteni, ne susţinem unul pe altul. Şi asta contează cel mai mult, să formezi un întreg cu partenerul, să se întrunească toate lucrurile. Pe lângă iubire, să fie şi înţelegere şi comunicare.”

Fiind întrebată de prima întâlnire cu soţul său, vedeta a afirmat:

„Noi ne mai vedeam prin curte, după cum spuneam, dar, atunci când ne-am apropiat pentru prima dată mai bine unul de celălalt, ţin minte că i-am observat genele. Mă uitam în ochii lui şi-i vedeam acele gene lungi şi dese, ca nişte obloane, şi chiar mă întrebam dacă vede bine.”

Fiind întrebată cum e Renata, fetiţa lor, frumoasa mămică a relatat:

„E, în primul rând, foarte veselă şi foarte vioa­ie, parcă e pe baterii tot timpul. E un copil foarte pozitiv, n-a plâns niciodată pe timpul nopţii. Din punctul ăsta de vedere a fost foarte cuminte, n-am avut probleme cu ea. E un copil minunat, că e al meu! E foarte atentă când o încalţi şi o îm­braci. „Vreau asta, pune-mi asta, asta nu-mi place, asta-mi place!“ Plus că are o mulţime de haine, căci, atunci când plec la cumpărături, ni­ciodată nu reuşesc să plec de acolo fără o hăi­nuţă, orice aş cumpăra, chiar şi pâine. Trebuie să îi cumpăr şi ei ceva. Şi aşa am ajuns să avem şifonierul arhiplin.”

Fiind întrebată de cât timp este în echipa de la Prima TV, aceasta a declarat:

„De mult timp, anul acesta se fac opt ani. Aveam 22 de ani când am venit la Prima, tocmai termi­nasem facultatea. Iar când am venit la interviu, mai aveam o săptămână până când trebuia să predau lucrarea de licenţă. După interviu, mi s-a spus că încep de luni. Eu nici măcar nu mă apucasem de lu­crarea de licenţă şi, din cauza programului, am avut la dispoziţie doar trei zile să o termin. O lucrare de 100 de pagini în limba cehă, căci am terminat Limbile Străine, secţia de cehă cu franceză. Între timp, ca orice limbă străi­nă pe care nu o exersezi, am mai uitat-o. Aşa am început cariera mea de reporter, funcţie în care am stat vreo patru ani. După aceea, am trecut la Meteo, apoi la Sport şi la Ştiri…”

DSC_2313-683x1024

livia_graur_fetita_tort

Surse foto: radardemedia.ro; okmagazine.ro; click.ro

loading...
Articolul precedentAnca Dinicu, interviu
Articolul următorHoroscop zilnic Miercuri 23 Martie 2016

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!