Liviu Vârciu și-a găsit jumătatea

214

După ninsorile care au paralizat jumătate de țară, Liviu Vârciu a ieșit afară pentru a da zăpada la o parte și a-și curăța mașina. Numai că, surpriză, acesta era însoțit de o brunetă înaltă.

Liviu Vârciu și-a găsit jumătatea

După ce presa a speculat în mai multe rânduri că Liviu Vârciu ar avea o relație cu Diana Munteanu, bărbatul și-a făcut aparția în fața casei sale din București alături de o brunetă înaltă. Cei doi au zăbovit afară timp de câteva zeci de minute, pentru a da zăpada de pe trotuare și a-și curăța mașina. Înarmați cu o lopată și o perie specială pentru înlăturarea omătului de pe mașină, cei doi și-au făcut timp și pentru ei, sărutându-se de mai multe ori și chiar pornind o mică „bulgăreală”. Îndrăgostiții s-au echipat corespunzător, cu geci groase, fulare și mănuși, și s-au refugiat rapid în casă după ce au terminat de deszăpezit mașina.

Liviu Vârciu s-a mutat în noua lui casă chiar înainte de Crăciun și se speculează că acesta a investit bani mulți pentru a ieși exact cum și-a dorit. Misterioasa brunetă este prima femeie care îi calcă pragul, semn că între cei doi nu e numai o relație pasageră.

Liviu Vârciu și-a găsit jumătatea1

Liviu Vârciu a devenit cunoscut în România, după ce împreună cu Aurelian Ciocan a înființat, înainte de 2000, trupa L.A. „Ochii tăi” a fost cea mai cunoscută melodie a trupei, fiind fredonată și în prezent. Ulterior, el a jucat în mai multe telenovele românești și a fost prezentatorul emisiunii „Roata norocului” de la postul de televiziune Kanald D. Acesta a fost căsătorit de două ori, din primul mariaj rezultând singurul lui copil, Carmina Maria. Cea de-a doua căsătorie a fost împreună cu Adelina Pestrițu. S-au despărțit la scurt timp, fără să rămână în relații foarte bune, divorțul lor ținând ceva timp prima pagină a ziarelor…

Sursa foto: wowbiz.ro

loading...
Articolul precedentZodiac evreiesc Fecioara – Elul
Articolul următorSore reapare pe micile ecrane

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!