Lora își compune cântecele singură

226

Lora este o cântăreață foarte bună, asta știe toată lumea, însă ce nu știu fanii este că solista își compune melodiile singură.

652x450_175077-lora

Solista are un repertoriu complex de melodii, de la cele emoționante, la cele energice, iar munca din spatele acestor piese este în mod complet a cântăreței. Ea muncește la versuri și la linia melodică și declară că îi face plăcere acest lucru. lora

Însă, referitor la compoziția pieselor, Lora nu a făcut niciodată din asta o laudă, așa cum o fac majoritatea artiștilor, ci a ținut acest secret bine ascuns: „Nu mi-a fost frică. Nu m-am gândit la asta. Mi se părea ceva normal pentru mine și nu mi se părea că trebuie să spun tuturor. Nu m-am gândit niciodată că trebuie să-mi dau premii sau să mă laud în stânga și dreapta. Când cineva mi-a compus o piesă, am spus. Atunci când am scris, am mai spus, dar nu am insistat, nu am exagerat pe subiectul ăsta. Dar am să exagerez. Trebuie să mă adaptez”, ne-a declarat artista…

Și asta nu e tot, artista declară că inspirația ei vine în cele mai neobișnuite momente, adică noaptea, în somn: „Nu am timp să compun și pentru alții. De abia găsesc timp pentru mine. Am momente din alea în care o voce îmi șoptește versuri și linii, dar nu le aud tot timpul. Deci sunt ok. Și cu inspirația asta… nu o ai mereu, vine de undeva, nu poți să o forțezi. Când sunt deconectată vin ideile, dar trebuie să fiu deconectată și să deschid gura și să încep să cânt. Mi se întâmplă foarte des în somn să îmi vină inspirația. În vis. Mă trezesc pur și simplu, dau telefonul să înregistreze, mă duc în baie și cânt”, a continuat Lora.

loading...
Articolul precedentMachiaj Hello Kitty
Articolul următorGiuliei nu-i place shoppingul, însă soțului ei, da!

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!