Lora, mărturisiri sincere: “E foarte fină linia între prieteni și trecători prin viața ta!”

139

Are succes în cariera sa muzicală însă, dacă ar fi să vorbim de viaţa personală, Lora a avut de trecut prin multe încercări. Artista a rămas fără tată încă de la vârsta de patru ani, sprijinul familiei devenind mama sa.

Lora

“Este o chestie pe care n-o mai simt. Tatăl meu a murit când eu aveam patru ani, eram foarte mică, mi-a lipsit în adolescență, mi-ar fi plăcut să aibă cine să mă apere, dar a făcut viața în așa fel încât să mă întărească și să mă învețe să fac asta eu singură. Dar l-am avut pe fratele meu și încă îl am pe fratele meu. O am pe mama mea care este și mamă și tată”, a declarat Lora pentru Libertatea.

Chiar dacă este extrem de cunoscută, Lora mărturiseşte că nu are foarte mulţi prieteni adevăraţi şi că, de-a lungul timpului, a realizat că mulţi oameni stăteau în viaţa ei din diverse interese personale.

“Am rămas fără unii prima oară când am reușit în acest domeniu. Mi-au rămas prietenele cărora le cântam eu de când aveam 14 ani și-mi cunosc cel mai bine visele. Cei care au apărut pe parcurs au dispărut ca prin minune.

Eu eram genul de om care mă deschideam prea repede și am avut probleme la capitolul ăsta. Au intrat foarte mulți oameni în viața mea personală care n-aveau nicio legătură, care-mi zâmbeau, dar care nu mă plăceau. Am învățat că sunt oameni care au interese ascunse. E foarte fină linia între prieteni și trecători prin viața ta”, a mai spus cântăreața.

Sursa foto: facebook.com

Articolul precedentAmorteala faciala
Articolul următorCoafuri pentru par cret

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!