Loredana Chivu, mesaj dur pentru fosta parteneră a iubitului ei

529

Deși abia a început o nouă relație, Loredana Chivu pare să nu aibă prea mare liniște. Fosta parteneră a iubitului ei i-a transmis un mesaj cu subînțeles.

loredana-chivu-mesaj-dur-pentru-fosta-partenera-iubitului-ei

Loredana Chivu s-a împăcat cu un fost iubit la începutul acestei luni. Deși blondina se aștepta să aibă liniște în relație, fosta iubită a partenerului ei, cu care bărbatul are și un copil, a postat pe Facebook un mesaj plin de subînțeles pentru fosta asistentă tv.

„Mă mir foarte tare de câteva «femei», dacă le putem numi așa, care știu doar să fie invidioase și proaste. Și mai presus de atât nu înțeleg cum o femeie pe care un om o abandonează, o trădează, cu toate că o bate și o umilește, e în stare să se întoarcă la același om, apoi scrie despre iubirea adevărată și o face pe șmechera… fără cuvinte…”, a scris fosta parteneră de viață a iubitului Loredanei Chivu.

În ciuda acestei postări, fosta asistentă tv nu s-a lăsat afectată de cele scrise. Ba mai mult, aceasta nici nu prea a dat importanță subiectului…

„Nu mă interesează ce spune sau ce face. Ea nu este persoană publică, nici iubitul meu nu este. Eu nu am nicio legătură cu ce s-a întâmplat între ei. Când m-am împăcat eu cu iubitul meu, la începutul acestei luni, ei erau despărțiți. Sunt majori, au un copil împreună, e problema lor ce au de împărțit, eu nu mă bag în treburile lor. Nu am de ce să răspund eu pentru faptele altora. Nu am de ce să mă cert, să-și vadă fiecare de treaba lui. El a fost la botezul copilului lor, ceea ce mi se pare normal și firesc, dar a fost în calitate de tată, nu de iubit. Nu am ce să mai comentez pe acest subiect. Nu înțeleg de ce ea vorbește așa. Ce s-a întâmplat între mine și el în trecut e treaba noastră, ce s-a întâmplat între ea și el e treaba lor”, a declarat Loredana Chivu pentru wowbiz.ro.