Maria Marinescu va fi din nou mireasă

176

La aproximativ o lună de la momentul cununiei civile, creatoarea de modă Maria Marinescu, va deveni din nou mireasă la sfârşitul acestui weekend, când se va căsători religios. 

Se spune că aceasta şi viitorul său soţ, Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, vor avea o nuntă restrânsă, organizată chiar de ei înşişi. 

maria-marienescu-alin-petrache-3

Deşi relaţia lor a început abia acum patru luni de zile, aceştia au fost siguri pe ei şi pe dragostea ce şi-o poartă reciproc, iar acum o lună au spus „Da!” la cununia civilă, în faţa ofiţerului, lucru ştiut de puţini oameni.

O cunoştinţă de-a celor doi miri a declarat pentru o emisiune TV, următoarele:

„Sâmbătă se vor căsători şi religios. Au ales ca evenimentul să fie unul intim, vor participa aproximativ 50 de persoane. Rude şi prieteni apropiaţi. Naşi vor fi Radu Mărgineanu, un om de afaceri şi soţia sa. De altfel, aceiaşi care l-au cununat pe Alin şi cu Mara, prima soţie. Numai că, de data aceasta, la nuntă va participa şi tatăl lui Alin, Adrian Petrache, care la nunta fiului cu Mara nu a fost prezent. Cei doi s-au ocupat singuri de pregătirea evenimentului. Maria va îmbrăca tot o rochie albă, dar nu va fi chiar de mireasă. Este foarte fericită.”

Maria a divorţat acum câteva luni de luptătorul francez Frank Colin, cu care s-a căsătorit în luna martie a anului 2009.

În urma divorţului, fostul său soţ, potrivit unei emisiuni locale TV, ar fi declarat:

„Aşa a fost să fie, să ne despărţim. Maria este femeia cu care m-am însurat, este mama copilului meu. Nu aş face şi nu aş spune niciodată, dar niciodată, ceva împotriva Mariei, pentru că o respect pe ea, mă respect pe mine, dar mai presus de orice, îmi respect copilul. Am rămas în relaţii bune cu fosta mea soţie, ea ştie ce condiţii am eu în ceea ce îl priveşte pe fiul nostru şi mai ştie că trebuie să le respecte”.

Frank şi Maria au împreună un băieţel pe nume Levyn, care se află în custodia Mariei.

1708975.4-maria-marinescu-levin
Sursa photo: viva.ro; agentiadepresamondena.com